Greška

Došlo je do greške.

Instagram radi na Reels snimcima od 90 sekundi

02.02.2022 12:03 | 0 Software/Web
Instagram radi na Reels snimcima od 90 sekundi

 

Instagram Reels su trenutno veoma dobra zabava, ali mu ograničenje od 60 sekundi može biti problem. Ipak, sada stižu dobre vesti za sve koji žele više jer Instagram planira da poveća dužinu videa, kako bi konačno mogao da parira svom rivalu TikTok-u.

Prema Alessandru Paluzziju, pouzdanom leaksteru na Instagramu, kompanija istražuje mogućnost koja bi omogućila korisnicima da kreiraju duže Reeals snimke. Trenutno, korisnici mogu da kreiraju snimke koji su dugi do 60 sekundi, ali u bliskoj budućnosti, korisnici bi mogli da snimaju Reels-e od 90 sekundi iliti jedan i po minut.

Na osnovu snimka ekrana koji je podelio leakster, postojaće prekidač u režimu snimanja video zapisa Reels koji će vam omogućiti da postavite ograničenje videa na 90 sekundi. Trebalo bi da znate da opcija od 90 sekundi još nije predstavljena korisnicima Instagrama, a kompanija takođe nije otkrila planove zvaničnog uvođenja.

 

FKgslaBXoAM3MmE.jpg Instagram Reels su prvi put lansirani sa vremenskim ograničenjem od 15 sekundi koje je udvostručeno na 30 sekundi. Dužina je potom ponovo udvostručena u julu prošle godine.

Ako Instagram nastavi sa planom za povećanje dužine Reels snimaka, to i ne bi bilo iznenađenje s obzirom na to da Instagramov rival TikTok već dozvoljava mnogo duže video zapise pošto je usluga prešla sa 60-sekundnih video zapisa na 3-minutne video snimke još u julu prošle godine, javlja WccfTech.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


 

 

Huawei P50 Pro i Huawei P50 Pocket – pametni telefoni kojima ćete zabeležiti svaki detalj

YouTube mobilna aplikacija dobija novo iskustvo preko celog ekrana

10504
10505
10506
10507
10508
10509