Greška

Došlo je do greške.

Instagram omogućava slanje glasovnih poruka na svojim Android i iOS aplikacijama

11.12.2018 17:20 | 0 Software/Web
Instagram omogućava slanje glasovnih poruka na svojim Android i iOS aplikacijama


Instagram dodaje novu funkciju za glasovno slanje poruka, koja pristiže na iOS i Android verzije servisa. Funkcija se dodaje u Instagram Direct, sekciju aplikacije za slanje direktnih poruka. Ovo je još jedna od funkcija pozajmljenih iz Facebookovih WhatsApp i Messenger servisa, a stiže šest meseci nakon što je Instagram dobio opciju video razgovora.

Kao što naziv sugeriše, Voice Messages u Direct-u se mogu koristiti za slanje glasovnih beleški u chatu. Poruka se može snimiti pritiskom i držanjem ikonice za mikrofon u bilo kom chatu. Poruka se može poslati ili podizanjem prsta sa ikonice ili obrisati prevlačenjem ulevo u delete ikonicu.

insta2_4.jpg

Tu je i korisna funkcija, koja korisnicima omogućava slobodne ruke tokom snimanja. Nakon što se ikonica mikrofona pritisne, mala zaključana ikonica počinje da pluta po dnu ekrana. Prevlačenjem prsta preko nje zaključava se snimanje.

Maksimalno trajanje glasovnih poruka je jedan minut. Voice Messages za Instagram Direct bi trebalo korisnicima da pristiže postepeno širom sveta.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Asus ozvaničio Zenfone Max M2 i Max Pro M2 modele

Objavljeni PC sistemski zahtevi za World War Z

10504
10505
10506
10507
10508
10509