Instagram objavio svoju Bolt aplikaciju koja parira Snapchatu

Facebook preko Instagrama donosi Bolt aplikaciju, a na osnovu onoga što se može videti sa prvih fotografija, Bolt nudi jednostavan i čist korisnički interfejs.

Od kada je 2013. Snapchat odbio Facebookovu ponudu o kupovini za tri milijarde dolara, Facebook pokušava da kreira svoju verziju ovog servisa. Sada Facebook preko Instagrama donosi Bolt aplikaciju. Međutim, Bolt trenutno nije dostupan na svim tržištima, već samo na selektovanim, a ona uključuju Novi Zeland, Singapur i Južnu Afriku. Na osnovu onoga što se može videti sa prvih fotografija, Bolt nudi jednostavan i čist korisnički interfejs.
Korisnici će moći da šalju fotografije jednostavnim pritiskom na kontakt, dok će duži pritisak početi snimanje videa. Korisnici koji primaju sadržaj će moći na isti i da odgovore, a swipe-ovanjem ga mogu i obrisati. Bolt se fokusira na personalizovano iskustvo, sa pojedinačnim čatovanjem u među kontaktima. Očekuje se da će aplikacija biti dostupna u drugim zemljama kada se sve funkcije testiraju i “ispeglaju”, a trenutno je dostupna za Android i iOS uređaje.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi