Instagram Lite stigao na Android

Instagram je tiho objavio Lite verziju svoje glavne Android aplikacije

Instagram je tiho objavio svedeniju verziju svoje glavne Android aplikacije. Pod nazivom Instagram Lite, aplikacija je namenjena korisnicima u zemljama u razvoju, koji imaju limitiran prostor na svojim uređajima. Instagram Lite je “težak” svega 573KB, zbog činjenice da je u pitanju progresivna veb aplikacija.Uprkos tome što je mala, aplikacija izgleda izuzetno slično premijum Instagram klijentu i sadrži najveći deo bitnih funkcija. Moguća je obrada i upload fotografija i videa u vidu redovnih objava i priča (Stories), korišćenje različitih filtera, otkrivanje priča prijatelja, kao i druge stvari koje je moguće obavljati na regularnom Instagramu. Jedino što nedostaje jeste opcija slanja poruka ljudima.
Pogledajte još: Instagram od danas ima i video ćaskanja
Direct Messages opcija još nije implementirana u aplikaciju, ali je istaknuto da će funkcija ćaskanja sa drugim Instagram korisnicima stići kasnije u Instagram Lite.Instagram Lite trenutno u talasima pristiže svim korisnicima Android platforme, a aplikaciju je moguće preuzeti ovde.Izvor: PhoneArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi