Greška

Došlo je do greške.

Instagram istražuje načine za prilagodljiviju mrežu profila

12.01.2022 11:14 | 0 Software/Web
Instagram istražuje načine za prilagodljiviju mrežu profila

 

Mreža vašeg Instagram profila uskoro bi mogla biti nešto više od običnog redosleda slik vaših najnovijih postova. Leaker Alessandro Paluzzi je otkrio da Instagram razvija funkciju „uređivanja mreže“ koja bi vam omogućila da preuredite postove na svom profilu. Ovo bi moglo da pomogne muzičarima ili prodavnicama da koriste kolaže sa više postova da bi uključili svoje najnovije radove ili proizvode, ali takođe može biti od pomoći ako želite da istaknete važnu objavu ili date prioritet svojim omiljenim.

Ipak, još uvek nije jasno da li ova društvena mreža planira samo da testira ili i da široko distribuira ovu funkciju svim korisnicima.

 

insta_1.jpg

 

Međutim, ne bi bilo iznenađujuće ako bi prilagodljiva mreža profila postala glavni oslonac daljeg razvoja jer je vreme da se nešto bitno desi ovoj aplikaciji. Instagram je sve više i više vremena provodio dodvoravajući se preduzećima i prodavnicama, a opcija preuređenja mreže mogla bi privući kompanije koje žele da fino podese svoj javni imidž, prenosi Engadget.

Ovo vam takođe može pomoći ako ste umetnik ili foto entuzijasta koji se nada da ćete pokazati svoje najbolje snimke bez obzira na to koliko su stari. Takođe i influenserima na više načina, što je ovoj mreži itekako važno.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Firefox Focus za Android sada sprečava veb lokacije da vas prate putem kolačića

Procurele su navodne cene za Samsung Galaxy Tab S8 liniju tableta

10504
10505
10506
10507
10508
10509