Instagram dodao nove funkcije u Stories mod

Kao što možete videti na fotografiji, korisnici mogu da dodaju stikere koji daju imena lokacijama, vreme, pa čak i sezonske stikere za predstojeću proslavu Božića

Jedna od karakteristika Instagram društvene mreže koja je iskopirana od Snapchata je Stories mod. Čini se da je ova funkcija do sada dobro primljena od strane korisnika, a Instagram je učinio da bude još bolja. Instagram sada omogućava korisnicima da poboljšaju njihove upise sa emoji, stikerima, lokacijama i još mnogo drugih opcija. Jedna od karakteristika Snapchata je da vaše poruke mogu da sadrže razne emoji i relevantne informacije kao što je lokacija.
Postoje čak i funkcije kao što su geofilteri koje mogu da unesu karakteristike specifične za oblast gde se nalazite, a sada su one dostupne i u Instagram Stories. Kao što možete videti na fotografiji, korisnici mogu da dodaju stikere koji daju imena lokacijama, vreme, pa čak i sezonske stikere za predstojeću proslavu Božića. Sve to sugeriše da će Instagram uskoro pokrenuti i sponzorisane stikere.
Instagram premašio cifru od 600 miliona korisnika
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi