Greška

Došlo je do greške.

Instagram dodao mogućnost deljenja Stories sa manjom grupom prijatelja

01.12.2018 19:35 | 0 Software/Web
Instagram dodao mogućnost deljenja Stories sa manjom grupom prijatelja


Instagram Stories je jedna od najboljih funkcija servisa koji je u vlasništvu Facebooka, a omogućava deljenje bitnih momenata sa prijateljima (pratiocima). Zbog toga ne predstavlja iznenađenje što je i korisnička baza servisa eksplodirala tokom poslednjih godinu dana.

Međutim postoji određeni Stories sadržaj koji korisnici žele da bude vidljiv samo limitiranoj grupi ljudi, ali Instagram do sada nije imao ovu mogućnost. Sada je servis objavio da ima opciju deljenja Stories sa manjim brojem prijatelja umesto sa svim pratiocima.

Ovo je moguće učiniti kreiranjem liste bliskih prijatelja na Stories, koja će biti vidljiva samo korisniku. Kontakti neće imati mogućnost da zahtevaju da budu dodati u tu listu.


Pogledajte još: Instagram testira jednostavnije profile


Kako biste počeli korišćenje nove funkcije, potrebno je da odete na svoj profil i izaberete "Close Friends List" u meniju sa strane. Takođe, znaćete dali su vas prijatelji dodali na svoju listu kada budete videli zeleni bedž tokom pregleda njihovih priča.

instagram2_6.jpg


Nova funkcija dodaje nivo fleksibilnosti načinu na koji se dele lični momenti na Instagramu. Instagram ističe da je funkcija već globalno dostupna za Android i iOS verziju aplikacije.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije  

Komentari

0 Dodaj komentar

Savitljivi telefon kompanije Sony bi mogao biti providan

Ukradena Samsungova tehnologija savitljivih ekrana na koju su potrošili stotine miliona

10504
10505
10506
10507
10508
10509