Instagram Direct spaja stalne poruke i poruke koje nestaju

Kao što smo nedavno videli da Facebook dobija funkcije koje su pozajmljene od Snapchata, nije iznenađenje ni to što Instagram Direct dobija poruke koje nestaju

Instagram Direct funkcija je sjajna ukoliko na ovoj društvenoj mreži želite da vodite privatan razgovor. Kao što smo nedavno videli da Facebook dobija funkcije koje su pozajmljene od Snapchata, nije iznenađenje ni to što Instagram Direct dobija poruke koje nestaju. Njih sada možete razlikovati od stalnih poruka tako što će one biti u plavoj boji.
Instagram je ranije prikazivao stalne i poruke koje nestaju na dva odvojena mesta unutar Instagram Direct funkcije. Ovo je pojednostavljeno pa se sada u okviru jedne privatne konverzacije i jedne i druge poruke nalaze na istom mestu.
Instagram ističe da je, otkako je pokrenuo poruke koje nestaju u novembru prošle godine, viđeno povećano korišćenje Direct funkcije. Ideja je da se korisnicima olakša konverzacija, pa tako mogu slati fotografije ili video zapise koji nestaju bez potrebe da se prebacuju između dva različita mesta.
Instagram će zamagliti osetljiv sadržaj
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi