Greška

Došlo je do greške.

Instagram će upozoravati korisnike kojima se sprema ukidanje naloga

20.07.2019 21:15 | 0 Software/Web
Instagram će upozoravati korisnike kojima se sprema ukidanje naloga


Instagram je objavio neke nove detalje iz svoje politike ukidanja naloga. U okviru svoje politike, servis ukida naloge koji imaju određenu stopu sadržaja koji krši pravila. Nova polisa korišćenja će pored uklanjanja naloga koji imaju određeni procenat sadržaja koji krše pravila, uklanjati i naloge koji prekrše pravila u okviru određenog vremenskog okvira.

Instagram, koji je kompanija u Facebookovom vlasništvu, ističe da će ove izmene omogućiti da se bolje primene polise korišćenja servisa kao i da bude konstantniji u primeni pravila, tako da korisnici mogu da budu odgovorni za stvari koje postavljaju na popularnoj mreži za deljenje fotografija.

 

Pogledajte još: Instagram testira skrivanje brojača 'lajkova' od očiju posetilaca


Instagram takođe predstavlja i novi sistem obaveštenja, kako bi korisnicima stavio do znanja da je njihov nalog na ivici da bude ukinut. Ova obaveštenja će nuditi i mogućnost korisnicima da ulože žalbu na sadržaj koji je obrisan. To će biti nuđeno za sadržaj koji je prekršio pravila o objavi golotinje i pornografije, govora mržnje, nasilnog ponašanja i uznemiravanja, prodaje droge i politike borbe protiv terorizma.

Ukoliko se istraživanjem otkrije da je objava sadržaja uklonjena greškom, Instagram će vratiti uklonjeni sadržaj, a prekršaj će biti obrisan iz "dosijea" naloga.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije 

Komentari

0 Dodaj komentar

Activision objavio šest minuta sirovog 4K Call of Duty: Modern Warfare gejmpleja (video)

BenQ EW277HDR je monitor za filmove ali i za rad (video)

10504
10505
10506
10507
10508
10509