Greška

Došlo je do greške.

Instagram vam konačno može dozvoliti da kreirate nove postove sa desktopa

15.05.2021 10:53 | 0 Software/Web
Instagram vam konačno može dozvoliti da kreirate nove postove sa desktopa

 

Instagram navodno pokušava da poboljša svoje iskustvo na radnoj površini, što trenutno omogućava korisnicima da vide postove, ali ne i da ih kreiraju. Prema jednom programeru aplikacije, Instagram bi uskoro mogao da dozvoli korisnicima da objavljuju poruke sa veb interfejsa radne površine.

Prema snimcima ekrana nove funkcije, korisnici će moći da prevlače i ispuštaju slike sa svog računara, da ih kropuju, dodaju filtere, uređuju i gotovo sve ostalo što biste očekivali od procesa na mobilnom uređaju, ali sada na desktopu. 

Čini se da je jedini propust mogućnost snimanja slike sa kamere na uređaju, iako je ova funkcija dostupna u mobilnoj veb verziji aplikacije. Ovo isto ograničenje je prisutno kod IGTV video zapisa, koji su trenutno jedina opcija za kreiranje Instagram postova iz radnog okruženja.

 

Pogledajte još: Instagram Stories dobijaju podršku za automatske titlove sa novim nalepnicama

Instagram je aplikacija uglavnom namenjena mobilnim uređajima dostupna čak i na najboljim jeftinim Android telefonima. Ipak, veb interfejs za radnu površinu može dobro doći nekima koji više vole da gledaju slike i video na većem ekranu, a ne poseduju tablet.

Nejasno je da li Instagram planira da dozvoli korisnicima da kreiraju druge vrste postova sa vaše radne površine, poput IG priča ili Reels.

Paluzzi navodi da funkcija možda neće stići uskoro pošto se interno razvija, ali izgleda da je spremna sudeći po ovim snimcima ekrana.

Izvor: Android central

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Šta će desiti sa vašim WhatsApp nalogom ako ne pristanete na novu, izmenjenu politiku privatnosti?

Apple iPhone 13 će imati FaceID čip dvostruko manji od iPhone 12 serije

10504
10505
10506
10507
10508
10509