Greška

Došlo je do greške.

Instagram Stories dobijaju podršku za automatske titlove sa novim nalepnicama

05.05.2021 10:19 | 0 Software/Web
Instagram Stories dobijaju podršku za automatske titlove sa novim nalepnicama

 

Instagram je najavio novu funkciju automatskog titlovanja za Stories. Funkcija titlovanja naziva se "opisne nalepnice" i automatski će transkribovati govor u Instagram pričama. Trenutno je dostupna na „engleskom“ i za „zemlje koje govore engleski“. Očekuje se da će uskoro biti predstavljen za druge jezike i zemlje.

Instagram već nudi funkciju automatskog prepisivanja za IGTV i Threads aplikaciju. Sada se dodaje u Stories i Instagram Reels. Funkcija prepisivanja pomoći će ljudima koji su gluvi ili nagluvi. Štaviše, to će pomoći i gledaocima koji nisu dobro upućeni u engleski jezik ili žele da gledaju Priče bez zvuka.

 

Pogledajte još: Kreatori Instagram sadržaja će uskoro moći više da zarađuju

Funkcija Tekst za Priče je odličan način da se izrazite. Možemo koristiti različite fontove, boje stilova i još mnogo toga. Slično tome, Instagram će vam omogućiti da prilagodite stil, boju i druge parametre transkribovanog zvuka. Vidljivost takođe možete poboljšati korišćenjem nalepnice u kontrastnoj boji u pozadini.

Funkcije automatskog prepisivanja obično nisu baš tačne, posebno kada su u pitanju interpunkcije i reči specifične za određeni region. Srećom, možete uređivati tekst, dodavati interpunkcije i menjati pojedine reči.

Izvor: Iphonehacks

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Counterpoint predviđa isporuku 310 miliona TWS slušalica u 2021.

Apple protiv Epic Games-a - Počelo suđenje

10504
10505
10506
10507
10508
10509