Greška

Došlo je do greške.

Instagram radi na funkciji koja omogućava korisnicima da odgovaraju na priče glasovnim porukama i slikama

28.03.2022 16:08 | 0 Software/Web
Instagram radi na funkciji koja omogućava korisnicima da odgovaraju na priče glasovnim porukama i slikama

 

Instagram navodno radi na funkciji koja će omogućiti korisnicima da odgovaraju na priče glasovnim porukama i slikama, prema detaljima koje deli alat za praćenje funkcija. Društvena platforma za deljenje slika i video snimaka je nedavno dodala podršku za priče sa lajkom, što bi korisnicima poslalo reakciju umesto poruke u prijemnom sandučetu. Iako kompanija tek treba da otkrije bilo kakve detalje o funkciji koja je trenutno u razvoju, nedavno je uvela novu funkciju označavanja proizvoda za korisnike u SAD, koja je ranije bila ekskluzivna za poslovne naloge i naloge kreatora na platformi.

Društvena mreža u vlasništvu Meta sada radi na novoj funkciji koja može omogućiti korisnicima da odgovore na priče svojim glasom ili slikom, kako je tokom vikenda primetio popularni programer aplikacija Alesandro Paluci. Ikona mikrofona i ikona slike su prikazane na snimak ekrana interfejsa za reagovanje na Instagram priču, koji je verovatno otkriven obrnutim inženjeringom aplikacije. Snimak ekrana ne otkriva da li je ova funkcija primećena na iOS ili Android verziji aplikacije.

 

Paluzzitvit.jpgOdgovaranje pomoću glasovnih poruka može biti korisno za korisnike koji žele brzo da odgovore na poruku bez da je otkucaju. Ovo bi moglo skratiti proces dodirivanja profila korisnika na vrhu njegove priče, a zatim dodirivanja dugmeta Poruka na svom profilu u kako biste poslali glasovnu poruku ili sliku nakon pregleda priče, javlja NDTV.

Korisnici trenutno mogu da odgovore na priče sa jednim od osam emodžija „Brze reakcije“, tekstualnom porukom ili GIF odgovorom. Paluci je 25. marta otkrio da Instagram takođe radi na mogućnosti da se lajkuju priče na desktopu, nakon što je nedavno objavio funkciju na iOS-u i Android-u. Međutim, vredi napomenuti da neće sve funkcije u razvoju, kao što je mogućnost odgovaranja na priče glasovnim porukama i slikama, na kraju biti objavljene. Instagram tek treba da otkrije bilo kakve detalje funkcije primećene u razvoj za mobilnu verziju aplikacije.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Najavljena usluga pretplate na GTA+ za GTA Online na PS5 i Xbox Series S/X

Uživo fotografije Motorola Frontier potvrđuju njegovu primarnu kameru super visoke rezolucije

10504
10505
10506
10507
10508
10509