Greška

Došlo je do greške.

Instagram integrisani Messenger dobija režim nestajanja, teme za ćaskanja i Gledajte zajedno

19.11.2020 16:11 | 0 Software/Web
Instagram integrisani Messenger dobija režim nestajanja, teme za ćaskanja i Gledajte zajedno

 

Facebook je prošle godine obećao da će olakšati razmenu poruka u svim svojim aplikacijama, a već smo videli da je kompanija poradila na integraciji Facebook Messenger-a sa Instagramom. Kompanija je taj potez ozvaničila krajem septembra, predstavivši ono što naziva novim Messenger iskustvom na Instagramu. A sada, Instagram dodaje još nekoliko funkcija koje su u početku obećane, kao što su "Gledajte zajedno", teme za ćaskanja i režim nestajanja pročitanih poruka.

Gledajte zajedno omogućava vam da se u realnom vremenu sa prijateljima gledate na IGTV, Reels, filmove i TV emisije. Videćete se u video ćaskanju ispod plejera, gde možete komentarisati i reagovati. Da biste započeli, otvorite video ćaskanje, dodirnite dugme za medije u donjem desnom uglu i izaberite karticu TV i filmovi.

Teme ćaskanja su unapred napravljene teme kojima možete ukrasiti ćaskanje. Instagram ističe temu TiniTAN, koja je „grupa simpatičnih likova stvorenih od sedam članova BTS-a“. Možete ih prilagoditi kada učitate željeni obrazac. Teme se mogu omogućiti u pojedinačnim podešavanjima ćaskanja tako što ćete tapnuti na Tema i odabrati koju želite.

 

Pogledajte još: Facebook predstavlja Vanish Mode za Messenger i Instagram

Režim Vanish, sada takođe počinje da se objavljuje na Instagramu. Kao što i samo ime govori, to je režim sličan Snapchat-u koji automatski uklanja poruke kada ih pročitate i napustite ćaskanje.

Sve tri funkcije su dostupne korisnicima u SAD i „još nekoliko odabranih zeemalja“. Dostupni su kada budete imali priliku da omogućite Facebook Messenger u aplikaciji Instagram. Režim Vanish će po svemu sudeći biti poslednji u redu, a najduže će potrajati dok ne stigne do svih u SAD, onih „odabranih drugih zemalja“, a nakon toga i do nas. Mada, možda smo i mi među odabranim zemljama?

Izvor: Androidpolice

 

 


Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


 

Komentari

0 Dodaj komentar

Kontrolišite nivo stresa i kvalitet sna sa lakoćom uz Huawei Watch GT 2 Pro

NZXT proširuje svoju liniju hladnjaka za tečne procesore Kraken AIO

10504
10505
10506
10507
10508
10509