Greška

Došlo je do greške.

Instagram će Swipe Up gestikulaciju zameniti stikerima od 30. avgusta

24.08.2021 11:58 | 0 Software/Web
Instagram će Swipe Up gestikulaciju zameniti stikerima od 30. avgusta


Instagram, prema navodima, planira da odbaci Swipe Up gestikulaciju za pristup linkovima u Stories i zameniće je stikerima. Neki korisnici ističu da su dobili obaveštenja u okviru aplikacije, koja ukazuju na ovu izmenu i biće implementirana od 30. avgusta.

Korisnici koji postave Instagram Stories mogu dodati linkove u njih, a oni koji pregledaju sadržaj trenutno mogu da koriste Swipe Up gestikulaciju dok pregledaju story kako bi pristupili linkovima. Instagram za sada nije objavio detalje o izmeni koju planira.


Pogledajte još: Instagram sada testira objavu sadržaja sa desktopa


Sa novom "link sticker" opcijom, izgleda da će korisnici moći da implementiraju stikere koji imaju linkove ugrađene bilo gde u story sadržaju. Korisnici će takođe imati izbor iz grupe selektovanih stikera koje mogu da implementiraju.

E9fV_0CWEAIlHss.jpg

Ranije ovog meseca, Instagram je predstavio nekoliko novih funkcija koje su namenjene zaštiti korisnika od zloupotrebe na platformi. Ovo je korisnicima omogućilo da limitiraju komentare i direktne poruke tokom naleta povećane pažnje. Ozbiljnija upozorenja će se upućivati kada korisnici pokušaju da koriste uvredljiv govor.

Izvor: NDTV

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Apple je testirao i odbio senzor otiska prsta u ekranu za iPhone

LG navodno odlaže 42-inčni 4K OLED TV za 2022. godinu

10504
10505
10506
10507
10508
10509