Inbox by Gmail sada radi na Android tabletima, iPadu, Firefoxu i Safariju

Inbox je tehnički još uvek u beta fazi, ali Google sada širi dostupnost svog novog email servisa, omogućivši korišćenje Inboxa na Android tabletima i Apple iPad modelima.

Inbox je tehnički još uvek u beta fazi, ali Google sada širi dostupnost svog novog email servisa, omogućivši korišćenje Inboxa na Android tabletima i Apple iPad modelima. Od danas, korisnici su u mogućnosti da instaliraju Google-ovu pametnu email aplikaciju na bilo kom Android tabletu. Platforma se ne razlikuje mnogu kada je korisnički interfejs u pitanju i tu je prilično isti UI kao i na telefonima (samo u širem formatu). Folderima, podešavanjima i sličnim funkcijama se pristupa preko meni tastera na levoj strani.
Dolazak Inboxa na tablete će omogućiti lakše privikavanje na servis, bez obzira na to koji uređaj koristite za pristup. Google je takođe proširio kompatibilnost Inbox web aplikacije na Firefox i Safari, uz Chrome koji je podržan od početka. Kada su pozivnice u pitanju, Google je sada prilično liberalan kada je deljenje pozivnica u pitanju. Potrebno je samo da pišete na [email protected] da biste dobili svoju pozivnicu.Izvor: Android Authority

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi