Greška

Došlo je do greške.

Impresivno i neverovatno stvarno – Veliki ekran od 100 inča

20.04.2022 10:53 | 0 Multimedija
Impresivno i neverovatno stvarno – Veliki ekran od 100 inča

 

Jedinstveni dizajn i napredna tehnologija zauvek će promeniti način na koji gledate svoj omiljeni sadržaj na televizoru. Laser TV ultra kratkog dometa projektuje živopisnu i svetlu 4K sliku na ambijentalno osvetljen ekran od čak 100 inča. Zahvaljujući ovim inovacijama filmske scene se prebacuju u vaš dom – akcioni filmovi biće mnogo uzbudljiviji, a romantične drame još emotivnije. Ono što je posebno primamljivo kod ovih televizora je i to što za ovo nesvakidašnje iskustvo treba da izdvojite značajno manji iznos, nego za LED televizore istih dimenzija.

Hisense već više od 50 godina čini da njihova naučna i tehnološka dostignuća poboljšavaju kvalitet života ljudi širom sveta. Rezultat njihove misije je i jedinstvena laser tehnologija, oblast u kojoj je ovaj brend pionir, patentirao sa ciljem da potrošačima pruži najbolje moguće iskustvo, zabavu, ali i bezbednost tokom gledanja omiljenog sadržaja.

Vrhunski doživljaj bioskopa u domu

Zamislite da se nalazite u sred svog omiljenog filma, a popularni glumci su na korak od vas. Uz izuzetno veliki ekran i najsavremeniju tehnologiju boje, zvuka i slike, koju imaju laser televizori, to može da postane vaša realnost. Ultra realistične slike dovešće pune stadione u vaš dom, a najveće fudbalske zvezde igraće odlučujuće mečeve u vašoj dnevnoj sobi, dok vi navijate iz prvog reda.

 

Hisenselaser100.jpg

 

Više od osam miliona piksela stvara potpuno novi svet na velikom ALR ekranu sa dijagonalom od 100 inča (što je oko 254 centimetara). Sve to čini da slike budu oštrije i jasnije, prikazane baš onako kako je režiser zamislio da ih vidite. Iskustvo gledanja dodatno upotpunjuje konzola za ultra kratki domet, koja može projektovati sliku od samo 28,7 centimetara od zida i na taj način omogućava još prirodniji doživljaj.

Novi spektar boja i kontrasta pruža visok dinamični raspon (HDR), tako da možete uživati u zapanjujuće živahnoj slici sa neverovatnom dubinom i bogatim detaljima.

Više informacija o televizoru, koji će nadmašiti sva vaša očekivanja,  možete pronaći na Hisense Laser TV.   Do kraja aprila, umesto standarnde cene od 499.990 dinara, možete ga kupiti po neverovatnih 349.990 dinara!

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

AMD predstavio Ryzen Pro 6000 seriju za poslovne laptopove

I Samsung Galaxy Fold 4 možda bez S olovke

10304
10305
10306
10307
10308
10309