Ima nade za Hitmana

Početkom meseca potvrđeno je da će nova igra iz Hitman serijala biti stavljena na čekanje, jer je Square Enix odlučio da povuče svoje investicije od Hitman developera IO Interactive

Početkom meseca potvrđeno je da će nova igra iz Hitman serijala biti stavljena na čekanje, jer je Square Enix odlučio da povuče svoje investicije od Hitman developera IO Interactive. Kako je Square Enix počeo na sve da gleda isključivo poslovnim očima, budućnost franšize je postala neizvesna. Ipak, kompanija kaže da prodaja Hitman studija IO Interactive ne znači nužno i da će se franšiza okončati.
Novi izveštaj tvrdi da je Hitman Season 2 bio već planiran jer je IO Interactive zadržao prava na Hitmana. Dakle, bez obzira na to gde završe nakon odvajanja od Square Enixa, oni će biti u stanju da nastave Hitmana. Predsednik kompanije Square Enix Josuke Matsuda otkrio je investitorima da to što kompanija želi da se otarasi IO Interactive tima, ne znači i da je Hitman franšiza došla do kraja.
On je dodao i da Square Enix pregovara sa potencijalnim eksternim investitorima koji su sposobni da osiguraju da se franšiza nastavi. Kada je upitan o razlozima zbog kojih žele da se otarase IO Interactive tima, on je rekao da je u pitanju priroda konkurentskog pejzaža zapadnog tržišta. 
GTA 5 isporučen u preko 80 miliona primeraka
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi