Igrajte Titanfall besplatno tokom limitiranog perioda

Titanfall ima ogromnu zajednicu, a igra je na recenzijama dobila prilično velike ocene. Zahvaljujući sistemu pod nazivom Game Time, celu igru je sada moguće igrati besplatno.

Titanfall ima ogromnu zajednicu, a igra je na recenzijama dobila prilično velike ocene. Ukoliko ste među onima koji se pitaju zašto je igra ovoliko popularna, sada ćete imati priliku sami da se uverite u njene kvalitete. Zahvaljujući novom sistemu pod nazivom Game Time, koji je lansirao Electronic Arts, celu igru je moguće igrati besplatno. Ovo je dostupno samo za PC korisnike, preko EA-ovog Origin servisa. Game Time nudi pristup igrama tokom određenog perioda. Čim počne sa igranjem, igrač ima na raspolaganju određeni broj sati ili dana koje može da iskoristi za igranje. I sve to je besplatno. Kada je Titanfall u pitanju, igrači dobijaju 48 sati Game Time-a. U budućnosti će biti dostupne i druge igre, a biće dostupne u Origin Free Games meniju. Igre će dolaziti sa različitim vremenima za limitirano igranje, a igrač mora biti Origin član kako bi iskoristio pogodnosti ovog besplatnog igranja.Izvor: Origin

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi