Greška

Došlo je do greške.

Igrajte protiv DeepMind AI-ja u StarCraft II igri tokom limitiranog perioda

12.07.2019 20:40 | 0 Games
Igrajte protiv DeepMind AI-ja u StarCraft II igri tokom limitiranog perioda


Oni koji smatraju da su neki ozbiljni StarCraft II igrači teški protivnici, sada će imati priliku da se oprobaju i protiv veštačke inteligencije. Alphabet Inc. (majka kompanija Google-a) je omogućila svoj DeepMind Alphastar AI u StarCraft II igri tokom limitiranog perioda.

U blog objavi kompanija objašnjava: "Eksperimentalna verzija DeepMind-ovog StarCraft II agenta, AlphaStar, će uskoro odigrati manji broj takmičarskih igara u Evropi, kao deo tekućeg istraživanja veštačke inteligencije. Ukoliko želite da se oprobate protiv AI-ja i pomognete DeepMind-u u istraživanju i igrate protiv AlphaStara, možete se prijaviti klikom na "opt-in" taster u okviru in-game popup prozora"


Igrači neće znati da li igraju protiv DeepMind Alphastar veštačke inteligencije, jer je tu isključivo kako bi se videlo kako igrači reaguju na AI (kao i da li uopšte mogu da odrede da li igraju protiv AI). Ukoliko bi igrači znali da igraju protiv AI, igrali bi drugačije - na ovaj način rezultati istraživanja ostaju autentični.

Izvor: TweakTown

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Xiaomi nagoveštava Mi A3 kao sjajnu kupovinu

Najnoviji Honor 9X tizer video potvrđuje datum objave telefona

10404
10405
10406
10407
10408
10409