Greška

Došlo je do greške.

Igrači kreirali preko dva miliona nivoa za Super Mario Maker 2

10.07.2019 11:30 | 0 Games
Igrači kreirali preko dva miliona nivoa za Super Mario Maker 2


Nintendo je objavio da su igrači kreirali i ubacili preko dva miliona nivoa u popularni kreator nivoa, od početka njegove globalne objave 28. juna. Dugo očekivani nastavak za Super Mario Maker na Nintendo Switch konzoli takođe korisnicima omogućava da kreiraju nivoe koje bilo ko može da igra, ali sa dodacima i karakteristikama koje nisu viđene u originalu. Igrači mogu da izaberu između 100 nivoa koje je dizajnirao Nintendo, ili bilo koji od nivoa koje su kreirali Mario fanovi.

Kreiranje nivoa u Super Mario Maker 2 igračima omogućava da iskuse kako je to biti dizajner igara, a istovremeno predstavlja i jednu od najunikatnijih funkcija u igri. Jedan fan iz Kanade je već objavio igru sa 32 nivoa. Nivoi, kreirani od strane korisnika, mogu ići od brilijantnih i zahtevnih do jednostavnih i lakih.

mario.jpg


Srećom, Super Mario Maker 2 ima način na koji igrači mogu da odvoje odlične od lošijih nivoa. Tu je "Popular" tab u u onlajn Course World sekciji igre, gde se lako mogu pronaći nivoi koji su ostavili najbolje utiske na ostale igrače.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

MacBook Pro od 13 inča dobio Touch Bar i novi CPU

Video za Samsung Galaxy M60 pokazuje 48MP + 16MP kamere

10404
10405
10406
10407
10408
10409