Greška

Došlo je do greške.

Igrač već prešao Doom u Ultra Nightmare modu, bez izgubljenog života (video)

19.05.2016 20:41 | 0 Games
Igrač već prešao Doom u Ultra Nightmare modu, bez izgubljenog života (video)

Nakon lansiranja, Doom kampanjski mod dobija prilično pozitivne ocene. Developer id Software sa svojim rebootom igre pokušava da ostane veran originalu, istovremeno donoseći i određene novine sa implementiranjem moderne FPS mehanike.

Jedan od modernih detalja je i implementacija novog nivoa težine, pod nazivom Ultra Nightmare. Ovo je verzija najzahtevnijeg nivoa iz originalne igre (Nightmare. koji je takođe prisutan i u novom Doomu). Ultra Nightmare mod ima novo pravilo permanentne smrti, nema opcije čuvanja progresa i jednom kada igrač umre mora sve da počne ispočetka.

Prošlo je manje od nedelju dana od kako je Doom dostupan na tržištu, a jedan igrač je već uspeo da pređe igru na Ultra Nightmare nivou težine. Zero Master je nadimak ovog igrača, a on je postavio svoj kompletan prelazak igre na najtežem nivou na YouTube. Ceo gejmplej, u trajanju od četiri sata i 47 minuta, možete pogledati ispod:

U opisu videa stoji da je Zero Master igru prešao 14. maja, što sugeriše da je on prvi na svetu prešao Doom na najvećem nivou težine.

Izvor: SlashGear

Komentari

0 Dodaj komentar

Tržišno učešće diskretne AMD grafike u blagom rastu tokom prvog tromesečja ove godine

Benchmark Shop akcija: Samsung 32-inčni FullHD TV za samo 30.490 din

10404
10405
10406
10407
10408
10409