Greška

Došlo je do greške.

Igrač prešao Resident Evil 2 Remake demo za tri minuta (video)

13.01.2019 14:59 | 0 Games
Igrač prešao Resident Evil 2 Remake demo za tri minuta (video)


Capcom je u najnoviji Resident Evil 2 Remake demo uključio i tajmer/brojač od 30 minuta, čime je igrače izazvao da speed run-uju demo. Oni koji ne uspeju da demo pređu za 30 minuta, ne mogu više da pokušavaju da ga pređu jer se za njih demo zaključava. Međutim, talentovani "speed runneri" demo uspevaju da pređu i za značajno kraće vreme.

Limitirani tajmer za RE2make 1-Shot Demo bi trebalo da donese određenu dozu uzbuđenja i adrenalina u iskustvo, posebno ako se zna da je ono ograničeno i da je svaka sekunda dragocena. Ali speed runner Trance ovo iskustvo podiže na viši nivo, jer je uspeo da demo pređe za samo tri minuta i šest sekundi.


Treba imati na umu da svrha speed runninga nije u zastajkivanju i pronalaženju svakog predmeta, pronalaženju tajni preko gličeva, rešavanju zagonetki ili čak ubijanju neprijatelja. Ova vrsta prelaženja igara je jednostavno zasnovana na tome da se na najbrži način stigne do pobede. To često uključuje zaobilaženje ili prolaženje pored ključnih oblasti za priču ili izbegavanje neprijatelja. Najbitniji element kod brzog prelaženja igre jeste da znate gde idete.

RE2make 1-Shot Demo je dostupan za PlayStation 4, Xbox One i PC.

Izvor: TweakTown

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Firefox 69 će podrazumevano imati onemogućen Flash

Oppo planira da objavi kameru sa 10x optičkim zumiranjem

10404
10405
10406
10407
10408
10409