Greška

Došlo je do greške.

Igra The Elder Scrolls Blades dsostupna svima

06.05.2019 19:30 | 0 Games
Igra The Elder Scrolls Blades dsostupna svima


Prošlo je gotovo godinu dana od kako je Bethesda prvi put najavila The Elder Scrolls Blades, verziju popularne franšize namenjenu mobilnim telefonima. U martu je počeo rani pristup za igranje, baziran na pozivnicama, za one koji koriste Android i iOS. Sada je igra svima dostupna, mada je i dalje u fazi ranog pristupa.


Bethesda je prve uspehe na polju smartfona imala sa igrom Fallout Shelter, ali The Elder Scrolls Blades predstavlja ambiciozniji projekat koji na telefone donosi tamnice, kvestove i RPG iskustvo. Mikrotransakcije će takođe biti deo igre.

 

Pogledajte još: Bethesda objavila devet minuta RAGE 2 gejmpleja (video)


U The Elder Scrolls Blades naslovu, igrač preuzima ulogu šampiona koji obitava u razrušenom gradu. Tokom igranja će odrađivati veliki broj kvestova, posećivaće tamnice, skupljajući blago i resurse kako bi svoj grad vratio u prethodno stanje. Sa svakim nivoom, poeni se raspoređuju u zdravlje, magiju i staminu, a oprema i oružje se konstantno nadograđuju.

Tokom igre se otkrivaju kovčezi sa dragocenostima, a kao što je to slučaj sa svim free-to-play mobilnim igrama, postoje tajmeri koji onemogućavaju otvaranje kovčega istovremenu po njihovom pronalaženju. kako bis e ovo prevazišlo, koristi se premijum valuta u igri, odnosno mikrotransakcije.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Ovogodišnji iPhone-i će koristiti novu tehnologiju za antene

Samsung Galaxy Note10 bi mogao imati punjenje brže od 25W

10404
10405
10406
10407
10408
10409