iFixit rastavio i Mac mini (video)

Tim specijalista za rastavljanje uređaja - iFixit, ovoga puta u svojim rukama je držao Mac mini i to svega nepunih nedelju dana nakon lansiranja

Tim specijalista za rastavljanje uređaja – iFixit, ovoga puta u svojim rukama je držao Mac mini i to svega nepunih nedelju dana nakon lansiranja. Ispostavilo se da je model iz 2014. godine lak za popravljanje, ali ćete to teško uraditi sami – a na nadogradnju procesora možete zaboraviti.
Verzija koju je iFixit imao u svojoj laboratoriji je početni model, sa 1.4GHz dvojezgarnim Intel Core i5 (Turbo Boost) procesorom i 4GB RAM-a. Ono što smo još od ranije znali jeste da ni memoriju računara nije moguće nadograditi. Naravno, Apple će popraviti ili zameniti sve delove koji se pokvare tokom perioda garancije, ali svakako treba pre kupovine da razmislite koji model odgovara vašim potrebama jer nećete biti u mogućnosti da nadogradite elemente Mac minija nakon kupovine.

Izvor: Pocket-lint

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi