Greška

Došlo je do greške.

IFA 2014: Samsung predstavio koncept Totalna zakrivljena rešenja

05.09.2014 12:55 | 1 Multimedija
IFA 2014: Samsung predstavio koncept Totalna zakrivljena rešenja

Kompanija Samsung predstavila je proširenu liniju zakrivljenih televizora i audio proizvoda koji korisnicima pružaju "Totalna zakrivljena rešenja". Proširena linija obuhvata 17 zakrivljenih televizora u FHD, UHD i LED varijanti, dijagonala od 48 do 105 inča, revolucionarni savitljivi UHD TV od 105 inča i novi zakrivljeni zvučnik. Zakrivljeni UHD TV od 105 inča jeste najveći zakrivljeni UHD TV na svetu, sa panoramskim aspektom od 21:9, rezolucijom ekrana od 5120 x 2160 piksela, a uz to, Samsungova tehnologija kvaliteta slike Peak Illuminator pravi suptilne razlike osvetljenosti i kontrasta za bolje detalje, čak i u najtamnijim scenama. Samsungov zakrivljeni UHD TV od 105 inča poseduje ugrađene zvučnike snage 160W.

SamsungBendable2.jpg

Samsung je takođe predstavio prvi i najveći savitljivi televizor UHD TV za evropsko tržište. Sa svestranim i upečatljivim UHD displejom od 105 inča i aspektom od 21:9, Samsung savitljivi UHD TV se besprekorno pretvara iz ravnog u zakrivljeni zbog čega dopušta korisnicima da odluče kako žele da gledaju televiziju – na ravnom ili zakrivljenom panelu a sve radi optimalnog iskustva gledanja. Najnovija kreacija iz Samsunga takođe omogućava zakrivljenost od ekvivalenta 4,2 metra, a nudi UHD zatamnjivanje i UHD unapređivanje za detaljnije prilagođavanje slike, smanjivanje svetlosne difuzije i veći kontrast.

Proširujući zakrivljeno iskustvo i izvan okvira TV uređaja, Samsung je najavio pojavljivanje HW-H7500 i HW-H7501, prvih zakrivljenih zvučnika koji se uklapaju sa Samsungovim zakrivljenim televizorima. Elegantni zakrivljeni dizajn zvučnika podseća na simfonijsku koncertnu dvoranu, sa 8.1 zvučnim sistemom i moćnim okružujućim zvukom sa svake strane.

Samsungbendable3.jpg

Samsung je takođe predstavio najnoviji bežični audio uređaj za više prostorija, M3 koji nudi dvosmernu funkciju zvučnika i jednostavnu kontrolu pomoću smart uređaja korisnika, kojima jednostavno spajaju više muzičkih izvora u jedan sistem.

SamsungBendable4.jpg

Proširenje UHD ekosistema standardima zaštite sadržaja i premijum UHD sadržajem

Samsung predano radi na tome da napravi UHD ekosistem i sklapa partnerstva sa nekim od najvećih imena u oblasti zabave, kao što su Amazon, Netflix i veliki evropski partneri za sadržaje uključujući maxdome, Wuaki.tv i CHILI, kao što sarađuje sa velikim emiterskim servisima širom Evrope koji će korisnicima Samsungovih zakrivljenih UHD televizora ponuditi odabrane TV, filmske i sportske programe u neverovatnoj UHD rezoluciji.

Ovog septembra, Samsungovi zakrivljeni UHD televizori moći će da podrže Netflix UHD striming u dodatnim evropskim zemljama jer je Netflix proširio svoju uslugu, omogućivši da omiljeni naslovi kao što je 2. sezona serijala Kuća od karata mogu da se gledaju na UHD rezoluciji.

Samsung je aktivno radio sa partnerima u industriji na razvijanju rešenja za bezbednu distribuciju UHD sadržaja. Sarađujući sa Asocijacijom za bezbedno čuvanje sadržaja (Secure Content Storage Association - SCSA), među čijim osnivačima se nalaze kompanije kao SanDisk, 20th Century Fox, Warner Bros. i Western Digital kako bi se uspostavili standardi za bezbedno čuvanje sadržaja, Samsung će moći da pruži premijum holivudske sadržaje korisnicima putem servisa za preuzimanje.

Izvor: Samsung

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

Pogledajte sve vesti u vezi sa IFA 2014 sajmom na IFA 2014 Berlin hub-u, na Benchmark sajtu

Komentari

0 Dodaj komentar

Skype doneo grupne audio razgovore za korisnike iPhone-a

IFA 2014: Sony doneo novu Action Cam kameru i DSC-QX30 fotoaparat

10304
10305
10306
10307
10308
10309