Greška

Došlo je do greške.

Idealni telefon za multimediju – veliki ekran i stereo zvučnici za 19.999 dinara

21.09.2022 12:15 | 0 Mobile
Idealni telefon za multimediju – veliki ekran i stereo zvučnici za 19.999 dinara

Motorola e22 donosi stereo zvučnike sa Dolby Atmos tehnologijom za uživanje svim čulima. Plus, tu je fluidni displej sa osvežavanjem ekrana od 90Hz, elegantan dizajn i izuzetan sistem kamera koji će vašu zabavu podići na nov nivo.

Sada možete da bioskop ponesete sa sobom zahvaljujući stereo zvučnicima i multidimenzionalnom audio iskustvu koje pruža Dolby Atmos. Stereo zvučnici isporučuju unapređeni bass, čistije vokale i još veću jasnoću pri pojačanom zvuku.

motoe22_byCraft_sRGB_2.jpg

Uz Dolby Atmos podršku, Motorola e22 otkriva nove i bogatije detalje vaše multimedije, bilo da zvuk slušate preko zvučnika telefona, žičanih ili Bluetooth zvučnika.

Sada možete i da iskusite povećanu oštrinu uz 6.5-inčni HD+ displej sa osvežavanjem ekrana od 90Hz, koji podešava brzinu osvežavanja od 90Hz do 60Hz uz pomoć auto moda koji se stara da u svakom trenutku imate najbolji pogled na vašu zabavu, pritom optimizujući trošenje energije za što duži život baterije.

Posebno se ističe i dizajn otporan na vodu kreiran korišćenjem premijum materijala dostupan u dve boje: Astro Black ili Crystal Blue.

motoe22_Flatlays_1.jpg

Sa zadnje strane smešten je 16MP AI sistem kamera sa preciznim dubinskim senzorom, dok se napred nalazi prednja kamera za selfije koje odmah možete deliti na društvenim mrežama. Zahvaljujući Dual Capture funkciji, koja vam dozvoljava da u isto vreme pravite fotografije i snimate video uz pomoć prednje i zadnje kamere, vaše slike i video materijal biće podignuti na viši nivo.

Budite uključeni u svaki važan trenutak uz pomoć čitača otiska prstiju smeštenog sa strane telefona za lako aktiviranje telefona, a tu je i mogućnost otključavanja telefona uz pomoć prednje kamere.

Power Touch funkcija dozvoljava vam da bez ikakvog zastoja koristite telefon – duplim dodirom čitača otiska prstiju možete da otvorite izabrane aplikacije, uključujući drektan pristup Google mapama.

motoe22_Flatlays_2.jpg

Uživajte u svemu ovome uz Android 12, gde Motorola nastavlja svoju posvećenost čistom Android iskustvu gde vam nove opcije za zaštitu podataka, uključujući veći transparentnost u vezi svih stvari koje aplikacije koriste, daju veću kontrolu i pružaju bezbednije iskustvo korišćenja telefona.

Motorola e22 će u Srbiji biti dostupna krajem oktobra po ceni od 19.999 rsd.

motoe22_byCraft_sRGB_18.jpg

PR saopštenje

Nema potrebe da se brinete za iPhone 14 Pro, stiže rešenje za kameru

YouTube uopšte ne zanima da li vam se video klip dopada ili ne

10104
10105
10106
10107
10108
10109