IDEA Gold nagrade za Nokia i HTC smartfone

International Design Excellence Awards (IDEA) dodelio je nekoliko dizajn nagrada Nokia i HTC smartfonima. Nokia je dobila dve zlatne nagrade za svoju Lumia liniju smartfona (konkretno, Lumia 920, 820 i 620), koje pripadaju prvoj grupi druge generacije Lumia, a nagrada je dodeljena za sveukupni materijal izrade i boje ovih modela. Nokia je tako

International Design Excellence Awards (IDEA) dodelio je nekoliko dizajn nagrada Nokia i HTC smartfonima. Nokia je dobila dve zlatne nagrade za svoju Lumia liniju smartfona (konkretno, Lumia 920, 820 i 620), koje pripadaju prvoj grupi druge generacije Lumia, a nagrada je dodeljena za sveukupni materijal izrade i boje ovih modela. Nokia je takođe dobila i bronzanu nagradu za Nokia 206 telefon. Nokijin konkurent na Windows Phone polju, kompanija HTC, je dobila zlatnu nagradu za HTC Windows Phone 8S i srebrnu za Windows Phone 8X telefon više klase. 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi