Greška

Došlo je do greške.

iCloud aplikacija dobija upravljanje lozinkama na Windowsu

17.08.2021 19:24 | 0 Software/Web
iCloud aplikacija dobija upravljanje lozinkama na Windowsu


Iako Apple-ov iPhone besprekorno radi sa mnogim drugim kompanijinim uređajima, ovo je mnogo više zaključan sistem kada se upari sa uređajima koji nisu iz Apple ekosistema. Takav je slučaj sa sistemom za upravljanje lozinki kompanije, koji je bio ozbiljno zapostavljen na Windoes uređajima. Ipak, Windows korisnici će konačno moći da u potpunosti koriste iCloud lozinke na svojim računarima.

Kao deo svog najnovijeg ažuriranja, iCloud aplikacija u Windows Store-u omogućava korisnicima sa iCloud nalogom da "pregledaju i upravljaju svojim sačuvanim lozinkama na Windows računaru pomoću nove iCloud Passwords aplikacije" i "sinhronizuju svoje lozinke na svim uređajima i računarima u Edge-u pomoću iCloud Passwords Extension-a".

Prethodno su oni, oni koji se oslanjaju na Apple-ov sopstveni menadžer lozinki, mogli da se prijavljuju u aplikacije i na veb lokacije u Windows operativnom sistemu koristeći sačuvane lozinke, ali nisu mogli da urade ništa drugo. Sada oni koji se oslanjaju na iCloud lozinke mogu da dodaju, uređuju, copy and paste, brišu ili pretražuju bilo koja korisnička imena ili lozinke sačuvane u njihovom iCloud Keychain-u.

Ovo najnovije ažuriranje aplikacije donekle je osvežilo Apple-ov uštogljeni ekosistem, omogućavajući korisnicima Windovsa sa iPhone-om da upravljaju lozinkama na mnogo lakši način.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Samsung nudi više detalja o produktivnosti koju S Pen donosi na Galaxy Z Fold3 (video)

YouTube će početi da prikazuje video poglavlja u rezultatima pretrage

10504
10505
10506
10507
10508
10509