Greška

Došlo je do greške.

I Samsung Galaxy Fold 4 možda bez S olovke

20.04.2022 12:41 | 0 Mobile
I Samsung Galaxy Fold 4 možda bez S olovke

 

Prošlogodišnji Samsung Galaxy Z Fold 3 podržavao je S olovku koja je dobro poznata svima koji su upoznati sa nekadašnjom Samsung Galaxy Note serijom uređaja. Međutim, ovaj sklopivi prenosni uređaj nije imao kućište za tu olovku unutar svoje konstrukcije, što je činilo upotrebu S olovke pomalo nezgodno, jer korisnik nije imao gde da je smesti nakon završenog rada.

Sada, čini se da nas ista sudbina čeka i sa dolazećim telefonom iz prestižne linije sklopivih uređaja kompanije Samsung, Galaxy Fold 4 (Z se više ne nalazi u imenu). Iako su se ranije pojavile spekulacije koje su navodile korisnike da se obraduju jer se šuškalo da bi novi sklopivi telefon mogao doneti i mesto za S olovku unutar uređaja, sada se čini da su to bile samo nesnovane glasine.

Leakster koji ima dobru reputaciju u svetu novih tehnologija pod nazivom Ice Universe naveo je, prema izveštaju portala XDA-Developers, da je ipak verovatnije da novi Samsung Galaxy Fold 4 ipak neće imati mesto unutar uređaja za S olovku. Korisnici će i dalje moći da je koriste na raznorazne zanimljive načine, ali jednostavno neće moći da je vrate u telefon kada završe rad sa njom.

 

fold.jpgSa jedne strane, ovakva odluka mogla bi da razočara mnoge korisnike koji su se iskreno radovali povratku S olovke koja bi se mogla sakriti unutar mobilnog telefona nakon korišćenja. Sa druge strane, izgleda da će ovogodišnji Samsung Galaxy Fold 4 biti još tanji nego prethodni model, što je svakako dobra dizajnerska odluka koja lako objašnjava zbog čega neće biti mesta za S olovku.

Uz to, ovaj leakster navodi i kako će dolazeći Samsung Galaxy Fold 4 imati nešto manje dimenzije i ekrane od svog prethodnika, te da će sveukupan dizajn biti kompaktniji i svedeniji. Od ostalih informacija koje su trenutno dostupne navodi se i kako bi ovaj sklopivi mobilni uređaj mogao da ima iste kamere kao i Samsung Galaxy S22 Ultra telefon iz ove godine, što je svakako ogromna nadogradnja u odnosu na prošlogodišnji model.

U ovom trenutku nije dostpuno više informacije o ovom flagship mobilnom telefonu, ali ne sumnjamo kako će sigurno izazvati ogromno interesovanje kod onih korisnika koji uvek žele samo najnovije i najneobičnije mobilne telefone.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Impresivno i neverovatno stvarno – Veliki ekran od 100 inča

Nearby Share za Android donosi Self Share za olakšano deljenje datoteka

10104
10105
10106
10107
10108
10109