I LinkedIn uveo verifikaciju u dva koraka

Popularna društvena mreža za profesionalce LinkedIn je, prateći trend, uvela u svoj sistem verifikaciju u dva koraka. Korisnici koji se plaše da bi neko mogao da pristupi njihovim podacima i izmeni ih, sada mogu u podešavanjima da uključe ovaj tip utentifikacije svog naloga. Nakon toga, korisnik registruje svoj

Popularna društvena mreža za profesionalce LinkedIn je, prateći trend, uvela u svoj sistem verifikaciju u dva koraka. Korisnici koji se plaše da bi neko mogao da pristupi njihovim podacima i izmeni ih, sada mogu u podešavanjima da uključe ovaj tip utentifikacije svog naloga. Nakon toga, korisnik registruje svoj broj telefona, a LinkedIn šalje tekstualnu poruku kako bi verifikovao identitet korisnika. Treba napomenuti da će se ovo desiti svaki put kada korisnik pristupa nalogu sa drugog uređaja. LinkedIn je objavio i tutorijal u kome objašnjava verifikaciju u dva koraka za svoj sajt. Inače, ova društvena mreža je samo jedna u nizu koje su dodale ovaj sistem verifikacije. Twitter je to učinio prošle nedelje, a Facebook, Microsoft i Google ovu funkciju koriste već neko vreme.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi