Greška

Došlo je do greške.

HyperX predstavio svoj prvi gaming kontroler za Android telefone

06.01.2022 11:20 | 0 Mobile
HyperX predstavio svoj prvi gaming kontroler za Android telefone

 

Mnogi od nas gledaju mnogo više filmova/TV emisija i igraju mnogo više igrica nego što smo radili pre COVID-19, što je jedan od razloga zašto je industrija zabave procvetala u poslednje vreme. S tim u vezi, ako igrate igrice na mobilnom uređaju isto toliko (ili više) koliko i na računaru, evo novog proizvoda koji bi mogao zadovoljiti vaše potrebe.

HyperX, kompanija poznata po dodacima za igre i periferiji kao što su miševi, slušalice i tastature, upravo je najavila svoj prvi kontroler za igre za Android uređaje. Takozvani HyperX Clutch je predstavljen je na CES 2022 i biće lansiran na tržište u martu za samo 50 dolara.


kontroler.jpg


Iako izgleda kao Microsoft Xbox kontroler, Clutch dolazi sa proširivom ručkom koja omogućava igračima da postave svoje telefone široke čak 86 mm. Pošto se kontroler udvostručuje kao kontroler za PC igre, ručka se može odvojiti kada nije potrebna.

Prema HyperX-u, Clutch bi trebalo da obezbedi do 19 sati igranja sa jednim punjenjem. Osim Bluetooth podrške koja vam omogućava da ga uparite sa pametnim telefonom, Clutch takođe ima Wi-Fi povezivanje na računar.

Clutch je jeftin dodatak za igrače koji vredi razmotriti jer dolazi od dobro poznatog brenda. Ako volite i PC i mobilne igre, ovo je onda win-win kombinacija u jednom uređaju, javlja PhoneArena.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Samsung ima spreman novi punjač od 45W za Galaxy S22 Ultra

Instagram najavljuje tri nove opcije feeda (uključujući hronološki feed)

10104
10105
10106
10107
10108
10109