Greška

Došlo je do greške.

HyperX predstavio periferije sa Qi bežičnim punjenjem i Alloy Origins mehaničku tastaturu

26.08.2019 19:42 | 0 Hardver
HyperX predstavio periferije sa Qi bežičnim punjenjem i Alloy Origins mehaničku tastaturu


Qi bežično punjenje već nekoliko godina predstavlja standard, a posebno kada su u pitanju telefoni i dodaci za mobilne uređaje. Sada Qi tehnologija postaje sve prisutnija i u svetu PC uređaja, a HyperX je spreman da predvodi ove promene uz pomoć novog seta bežičnih gejming periferija i postolja za punjenje. Tu je i HyperX Alloy Origins mehanička tastatura, koja je ažurirana novim "Aqua" mehaničkim svičevima.

HyperX Cloud Flight S slušalice, Pulsefire Dart miš i ChargePlay Base su uređaji koji koriste novi Qi tehnologiju bežičnog punjenja. ChargePlay Base je centralni deo sistema, a koristi više delova za punjenje tako da je moguće ouniti dva Qi uređaja istovremeno, na 10W po padu. Baza takođe ima i svoj sistem za praćenje statusa baterije.

hyperx2_1.jpg

Cloud Flight S slušalice nude do 30 sati rada baterije sa jednim punjenjem, a nude HyperX 7.1 virtual surround zvuk i ugrađeni game/chat audio mikser. Bežična konekcija ide preko 2.4GHz frekvencije. HyperX Pulsefire Dart je kompanijin prvi bežični gejming miš. Koristi Pixart 3389 senzor i ima tri DPI podešavanja (800 DPI, 1600 DPI i 3200 DPI). Omron svičevi se koriste za tastere a tu su i RGB osvetljenje i prilagođavanje preko HyperX NGENUITY softvera.

hyperx3_1.jpg


Na kraju, tu je i pomenuta HyperX Alloy Origins tastatura namenjena gejmerima. HyperX je razvio sopstvene mehaničke svičeve, uključujući i linearni crveni svič i taktilni "Aqua" svič. HyperX Red verzija će biti dostupna od oktobra, dok ćemo morati da sačekamo 2020, kako bismo videli Aqua svičeve u akciji.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsungov 108MP kamera telefon će verovatno imati podršku za 45W brzo punjenje

Intel: Svaka čast AMD-u kada je Ryzen 3000 u pitanju, ali naši CPU-ovi su i dalje bolji

10203
10205
10206
10207
10208
10209