Greška

Došlo je do greške.

HyperX predstavio FPS i MOBA igračke komplete za nadogradnju tastera

07.08.2017 19:09 | 2 Hardver
HyperX predstavio FPS i MOBA igračke komplete za nadogradnju tastera

Saopštenje za javnost

HyperX, odeljenje Kingston Technology Company, Inc., nezavisni svetski lider u memorijskim proizvodima, predstavio je danas HyperX FPS i MOBA igrački komplet za nadogradnju tastera. Komplet nudi igračke tastere za popularne FPS i MOBA igračke konfiguracije.

Bilo da ste kralj MOBA igara kao što je League of Legends, ili čuveni CS:GO snajperista, tasteri su dizajnirani tako da zadovolje gejmere koji žele da dominiraju u igrama. HyperX FPS i MOBA igrački komplet za nadogradnju tastera nudi igračima mogućnost da prilagode svoje borbene stanice za povećanju vidljivost i stil.

hx2.jpg

Dostupni u upečatljivoj crvenoj i titanijumskoj boji, HyperX tasteri imaju teksturirane površine i obloženi su radi veće izdržljivosti, a služe i kao focus tasteri za taktičku prednost. Gejmeri koji žele da izvuku najbolje iz ovih poboljšanja bi trebalo da upare ove tastere sa bilo kojom HyperX gejmerskom tastaturom, uključujući i HyperX FPS Pro mehaničku gejmersku tastaturu. Tasteri su kompatibilni sa Cherry MX  prekidačima i dolaze sa prigodnim alatom za skidanje tastera.

hx3.jpg

HyperX donosi sledeće modele za nadogradnju tastera:

HXS-KBKC1: HyperX FPS & MOBA Gaming Keycaps Upgrade Kit (Red)

HXS-KBKC2: HyperX FPS & MOBA Gaming Keycaps Upgrade Kit (Titanium)

Dostupnost i podrška

HyperX FPS i MOBA igrački komplet za nadogradnju tastera (MSRP €19.99 /£14.99) su dostupni u dve boje: crveni i titanijumski. FPS i MOBA igrački komplet za nadogradnju tastera podrazumeva i dvogodišnju ograničenu garanciju i HyperX vodeću korisničku uslugu i podršku. Dostupnost varira u zavisnosti od zemalja.

Izvor: Kingston

lepi kokan Član postova: 4481
Mom stilu zaista treba "boost" , od ovog nezavisnog svetskog lidera.
Kupljeno !

Coolpad Note 5 Lite C stiže po pristupačnoj ceni

Huawei SuperCharge - za brzo punjenje telefona tokom putovanja

10203
10205
10206
10207
10208
10209