Greška

Došlo je do greške.

HyperX predstavio Cloud Revolver S gejmerske slušalice

13.03.2017 19:59 | 1 Multimedija
HyperX predstavio Cloud Revolver S gejmerske slušalice

Saopštenje za javnost

HyperX, članica Kingston Technology Company, Inc., predstavila je HyperX Cloud Revolver S sa plug-and-play Dolby 7.1 Surround Sound podrškom koji se od danas nalazi u prodaji. HyperX je implementirao Dolby Headphone tehnologiju u novi USB adapter koji pruža realistično audio iskustvo pritiskom na dugme. HyperX-ova čuvena memorijska pena i novi širi rajf daju udobnost pri višečasovnom igranju. Dizajniran za profesionalne gejmere i eSports timove širom sveta, ovaj premijum hedset takođe ima i podršku za više platformi, drajvere od 50 mm i mikrofon koji otklanja buku.

Cloud Revolver S nastavlja HyperX tradiciju nagrađivanog komfora i konkurentnih audio performansi, u isto vreme dodajući realizam Dolby Headphone surround zvuka sa novim HyperX audio adapterom koji dolazi uz hedset. Dolby Headphone 7.1 surround zvučno okruženje pruža realistično igračko iskustvo – stavljajući igrače tačno u centar akcije radi prednosti u igri.

“HyperX Cloud Revolver S je neverovatno udoban,” poručuje Gordon Hejvord, All-Star košarkaš i gejmer. “A plug-and-play Dolby surround zvuk je fantastičan.”
 
Cloud Revolver S ima jedinstven dizajn drajvera koji omogućava gejmerima da lociraju zvuke u igrama iz različitih uglova sa različitih distanci. Sa tri dodatna podešavanja ekvilajzera: pojačan bas, ujednačeno i vokali, svaki gejmer može da izabere svoje omiljeno podešavanje. Gejmeri će dobiti dodatnu oštricu u FPS igrama i igrama sa 3D okruženjem tako što će moći da čuju odakle dolaze protivnici jasnije i preciznije nego što je ranije bilo moguće.

“HyperX Cloud Revolver S hedset je naš najbolji gejmerski hedset do sada – jednostavno ga povežite  i samo jedan klik kasnije Dolby kvalitet surround zvuka je aktivan,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Kombinujući savršen balans audio performansi i udobnosti, Cloud Revolver S će oduševiti slušaoce bioskopskim kvalitetom audio iskustva.”

Više o HyperX Revolver S gejmerskom hedsetu
Cloud Revolver S  hedset dizajniran je tako da pruži premijum gejmersko iskustvo; dodatne karakteristike uključuju:
Dolby Surround zvuk – Nova prilagodljiva Plug N Play USB zvučna kartica daje Dolby Surround 7.1 zvuk na PC-u, PS4 i PS4 Pro
Razvijen od strane gejmera – tri podešavanja ekvilajzera, nezavisni tasteri za kontrolu jačine zvuka i utišavanje mikrofona, kao i LED pozadinsko osvetljenje kako biste brzo mogli da proverite koji je režim aktivan.
Novi dizajn – Širi rajf, mat crni finiš i čuvena HyperX memorijska pena
Premijum performanse – Nikakav softver ili dodatan audio hardver nije potreban, za razliku od konkurencijskih modela

xyperx2.jpg
Dodatne HyperX Revolver S specifikacije:

Slušalice
Drajveri: dinamički, 50 mm sa neodimijumskim magnetima
Tip: preko uha, zatvorene
Frekvencijski opseg: 12Hz–28,000 Hz
Impedansa: 30 Ω
Nivo zvučnog pritiska: 100,5 dBSPL/mW na  1kHz
T.H.D.: < 2%
Snaga ulaza: procenjeno 30 mW, maksimalnih 500 mW
Masa: 360 g
Masa sa mikrofonom: 376 g
Dužina kabla:
    Hedset: 1 m
    Kontroler zvuka: 2,2 m
    Produžni kabl za PC: 2 m
Tip konekcije:
    Hedset: 3,5-mm priključak (TRRS)
    Kontroler zvuka: USB
    Produžni kabl za PC: 3,5-mm stereo i mikrofonski priključak

Mikrofon
Element: Kondenzatorski mikrofon
Polaritet: Dvosmerni, isključuje buku
Frekvencijski opseg: 50 Hz-18,000 Hz
Osetljivost: -44 dBV (0 dB = 1 V/Pa, 1 kHz)

Dostupnost i podrška
Cloud Revolver S je dostupan kod nas od 13. marta 2107. godine putem HyperX-ove maloprodajne mreže i putem online kupovine po ceni od 24990 dinara. Cloud Revolver S dolazi sa dvogodišnjom ograničenom garancijom i HyperX korisničkom podrškom. Cloud Revolver S je nedavno predstavljen na Intel Extreme Masters World Finals takmičenju u gradu Katovice u Poljskoj.

Izvor: Kingston

Jan Neregistrovan korisnik
Hmm, jedva cekam testove uporedjivanja sa asus strix 7.1 !
Po ovoj ceni i sa ovim karakteristikama me i nisu bas nesto odusevili...

Benchmark Shop akcija: Thermaltake kućište Versa C22 RGB po ceni od 8490 dinara

Iz Kine stiže talas Apollo Lake touchscreen mini računara

10304
10305
10306
10307
10308
10309