HyperX objavio prvu gejming tastaturu

HyperX Alloy FPS sadrži mehaničke svičeve kako bi obezbedila taktilne povratne informacije organizovane u rasporedu koji čuva prostor, tako da gejmeri mogu da uživaju u FPS igrama

HyperX odeljenje kompanije Kingston, najavilo je danas pokretanje prve gejming tastature koja će nositi naziv Alloy FPS. Kompanija poručuje da je ova tastatura kreirana nakon opsežnog istraživanja i mnogo sati testiranja gejmpleja. HyperX Alloy FPS sadrži mehaničke svičeve kako bi obezbedila taktilne povratne informacije organizovane u rasporedu koji čuva prostor, tako da gejmeri mogu da uživaju u FPS igrama za koje je prevashodno namenjena.
Prva HyperX gejming tastatura je kreirana sa okvirom od čvrste legure čelika. Ima crveno LED pozadinsko osvetljenje i šest memorisanih LED modova koji uključuju i prilagođeni mod. Specijalni Gaming mod omogućava korisnicima da isključe Windows tastere kako bi sprečili prekid gejmpleja. Tastatura ima lak pristup USB portu na poleđini kao i dodatno obojene u crveno WASD/1234 tastere. HyperX Alloy FPS gejming tastatura će uskoro biti dostupna za kupovinu po ceni od 100 dolara.
U ovu fleksibilnu tastaturu smešten je kompletan Windows PC
HyperXAlloyFPS_WithAccessories.jpg
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi