Greška

Došlo je do greške.

HyperX isporučio četiri miliona slušalica i vodeći je u eSports sektoru

20.02.2018 19:19 | 0 Hardver
HyperX isporučio četiri miliona slušalica i vodeći je u eSports sektoru


HyperX, koji predstavlja gejming diviziju kompanije Kingston Technology, objavio je da je isporučio preko četiri miliona svojih gejming slušalica. Kompanija je gejming slušalice počela da isporučuje u aprilu 2014. godine, a za manje od dve godine je isporučila prvih milion slušalica.

Popularnost HyperX gejming slušalica se proteže od gejmera početnika do profesionalnih igrača na turnirima širom sveta. HyperX slušalice su sada dostupne u preko 15.000 prodavnica, u više od 100 zemalja i na šest kontinenata.

Prema navodima kompanije, HyperX slušalice nude ultimativnu udobnost tokom višečasovnog igranja, a karakteriše ih premijum HyperX memorijska pena, podesivi ram i podrška za više platformi. Slušalice su dizajnirane da nude vodeći kvalitet zvuka tokom gejminga, gledanja filmova, slušanja muzike ili glasovne komunikacije.

HyperX nudi širok raspon nagrađivanih gejming slušalica, uključujući popularni HyperX Cloud II model, prodat u preko 1,3 miliona primeraka; HyperX Cloud Stinger, prepoznat kao najbolji u cenovnom rangu ispod 50 dolara, HyperX Cloud Revolver, HyperX Cloud Alpha i druge. Tu su i kompanijine prve bežične slušalice HyperX Cloud Flight.

Izvor: TechPowerUp

Komentari

0 Dodaj komentar

Infinity Edge displej bi mogao stići i na Samsung telefone iz srednjeg segmenta

Xiaomi gejming telefon dominira AnTuTu benchmarkom

10203
10205
10206
10207
10208
10209