Greška

Došlo je do greške.

HyperX donosi prvu DDR4 RGB memoriju sa sinhronizacijom osvetljenja uz pomoć infracrvenih talasa

11.01.2018 15:21 | 2 Hardver
HyperX donosi prvu DDR4 RGB memoriju sa sinhronizacijom osvetljenja uz pomoć infracrvenih talasa

Saopštenje za javnost

HyperX, gejming divizija kompanije Kingston Technology Company, Inc., je predstavila prve memorijske module sa sinhronizovanjem RGB osvetljenja korišćenjem IR (infracrvene) tehnologije pod imenom HyperX Predator DDR4 RGB. HyperX je ugradio IR komunikacione kanale u svaki memorijski modul što omogućava da više modula sinhronizuje LED osvetljenje i svi moduli prikažu izvanrednu boju ili različite šare. Tehnologija koja je implementirana se napaja direktno sa matične ploče i omogućava izuzetno vizuelno iskustvo RGB memorije za gejming, overklok računara i DIY sisteme.

“Kao lider u perfomansama i memoriji za overklokovanje poslednjih 15 godina, HyperX ponosno predstavlja tržištu ovu jedinstvenu inovaciju u segmentu RGB memorija na sajmu CES 2018”, izjavio je Paul Leaman, VP u kompaniji HyperX. “Sinhronizovanje HyperX Predator DDR4 RGB memorije korišćenjem IR tehnologije kreira novo iskustvo RGB osvetljenja u PC računaru i omogućava gejmerima i overklokerima da još više personalizuju svoje gejming iskustvo.”  

Uz IR sinhronizaciju RGB osvetljenja Predator DDR4 RGB moduli takođe podržavaju i veći broj profila osvetljenja kada su upareni sa matičnom pločom koja poseduje kompatabilni softver za RGB kontrolu. HyperX radi sa proizvođačima matičnih ploča kako bi testirao i kvalifikovao HyperX Predator DDR4 RGB memoriju za njihov softver za kontrolu, kao što je ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion i MSI Mystic Light Sync. Uz to, proizvođači kućišta, kao što je In-Win, takođe dodaju podršku za RGB osvetljenje i kontrolu.  

Pored demonstracije menadžmenta novog LED osvetljenja i raznolikih opcija prikaza, kako čistih boja tako i šara, na Predator DDR4 RGB modulima, HyperX je na ovogodišnjem CES-u takođe prikazao i proširenu liniju gejming opreme, kao što su:

  • HyperX Cloud FlightTM prve bežične gejming slušalice iz HyperX-a, sa trajanjem baterije od čak 30 sati1, najdužim trajanjem baterije u slušalicama na gejming tržištu.
  • HyperX Alloy Elite RGBTM tastaturu koja je prva puna RGB tastatura iz HyperX-a. Upravljajte vašom tastaturom, ili individualnim tasterima, uz pomoć HyperX NGenuity softvera.
  • HyperX Pulsefire Surge gejming miš koji je prvi HyperX-ov RGB model sa Dynamic 360° RGB svetlosnim efektima. Pulsefire Surge koristi Pixart 3389 senzor sa podrškom do 16,000 DPI.

Dostupnost
Početak isporuke Predator RGB memorije se očekuje u Q2. Dodatne informacije u vezi cene, kompatabilnosti memorije i konfiguracijama modula biće dostupne u trenutku isporuke.

Izvor: Kingston

Vlada011 Neregistrovan korisnik
Ovo je preslo iz neukusa u bolest.
Videcemo dokle ce nas odvesti RGB manija.
Inace ja danas drzim plava osvetljenja na mojoj ploci, sutra u crvena.
Ove skuplje ploce kao Rampage V Edition 10, Rampage VI Extreme, Zenith Extreme, Maximus X Formula imaju taj kao backplate i na njemu ima 5 mesta za LED, i sada ti mozes ladno da stavis Crveno-Plavo-Belo u tonovima Srpske zastave, ili bilo koje druge, mozes sve crveno belo. Moja ploca ima oko 10tak mesta na kojima mozes da menjas boju osvetljenja, i to je zezanje, ali ventilatori, memorija, tastatura, e to je bolest vec.

Novi Huawei Wi-Fi ruteri su sposobni da signalom pokriju velike oblasti

Cooler Master predstavio jedinstveni MasterAir G100M RGB CPU kuler (video)

10203
10205
10206
10207
10208
10209