Greška

Došlo je do greške.

HyperX Cup: HyperX predstavlja takmičenje u CS:GO u Beogradu

20.10.2017 20:10 | 0 Games
HyperX Cup: HyperX predstavlja takmičenje u CS:GO u Beogradu


Saopštenje za javnost

HyperX, igrački ogranak kompanije Kingston Technology Company, Inc., s ponosom predstavlja HyperX Cup, takmičenje u igri Counter-Strike: Global Offensive čije će se finale održati u prostorijama centra Galaktika u TC Delta City, 11. novembra sa početkom u 12h. Prijave za HyperX Cup počinju u petak 20. oktobra, a trajaće do 1. novembra u 14 časova. Takmičari mogu da prijave svoje petočlane timove slanjem prijave na e-mail adresu hyperxcup@hyperx.eu. Prijava mora da sadrži ime tima, kontakt telefon, imena svih članova tima, kao i nadimke koje koriste u igri.
 
Turnirski mečevi će se igrati onlajn u periodu od 2. do 6. novembra, dok će ekipa koja se plasira u finale igrati protiv tima domaćih YouTube vloggera. Svi mečevi u okviru turnira će se igrati na dve pobede, a pobednički svaki član pobedničkog tima dobiće HyperX paket periferija: HyperX Cloud Revolver S, premijum hedset sa Dolby Headphone tehnologijom koja omogućava Dolby TM  7.1 Surround Sound, HyperX Alloy Elite Red, mehaničku gejmersku tastaturu sa MX Cherry Red prekidačima i čeličnom konstrukcijom radi izdržljivosti i mnogim drugim pogodnostima za gejmere i HyperX Pulsefire FPS gejmerski miš u paketu sa HyperX Fury S podlogom.
 
Ime tima koji se plasira u finale biće objavljeno nakon završetka turnira. Finale u centru Galaktika je omogućila kompanija Monitor Systems iz Beograda, koja je obezbedila računare i tehničku podršku za ovu priliku. Svi računari će biti opremljeni HyperX igračkim periferijama (Cloud Revolver S hedset, Alloy Elite Red tastatura, Pulsefire FPS miš i Fury S podloga) kako bi timovi imali najbolje iskustvo u igranju.

Ukoliko imate tim od pet igrača, pošaljite mejl sa naslovom „HyperX Cup – IME TIMA“ najkasnije do 1. novembra u 14 časova na adresu hyperxcup@hyperx.eu. Prijava mora da sadrži ime tima, kontakt telefon, imena svih članova tima, kao i nadimke koje koriste u igri. Igrajte protiv svojih omiljenih YouTubera i osvojite vredne HyperX pakete.    

Medijsku podršku HyperX Cup turniru omogućio KlanRUR, dok je za tehničku podršku zaslužna kompanija Monitor Systems iz Beograda.

Izvor: Kingston

Komentari

0 Dodaj komentar

Uskoro stiže MSI Cubi 3 Silent serija računara (video)

Samsung predstavio Galaxy Tab Active2

10404
10405
10406
10407
10408
10409