Greška

Došlo je do greške.

Huawei zaštitio naziv 'Harmony Studio', mogući portal za developere

23.09.2019 12:04 | 0 Software/Web
Huawei zaštitio naziv 'Harmony Studio', mogući portal za developere


Kompanija Huawei preduzima ozbiljne korake kako bi Harmony, svoju alternativu za Android, što pre osposobila i omogućila korisnicima. U tim naporima, kineski gigant je zaštitio naziv za Huawei Harmony Studio, a ovaj trejdmark je otkrio sajt LetsGoDigital.

Trejdmark je objavio INPI (Instituto Nacional de la Propiedad Industrial) iz Argentine, a prijava za zaštitu naziva je podneta 18. septembra. Prijava je takođe ubačena u EUIPO (European Union Intellectual Property Office) bazu i može se primenjivati na telefone, tablete, nosive uređaje, pametne zvučnike, rutere, laptopove, PC uređaje, pametne televizore, automobile i drugo.

huawei2_202.jpg


Huawei Harmony Studio je najverovatnije portal za developere, dizajniran da kreatorima softvera pomogne da svoje aplikacije kreiraju i optimizuju za Huaweijev operativni sistem i prodavnicu aplikacija.

Pred kompanijom Huawei je sada ozbiljan posao da sopstvenu prodavnicu aplikacija, Huawei AppGallery, načini konkretnom alternativom Google Play Store-u. Kompanija je ranije objavila da je rezervisala milijardu dolara u tu svrhu.

Izvor: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung slavi 50. rođendan! Šta još možemo očekivati ​​od ovog tehnološkog giganta?

Caviar objavio luksuznu iPhone 11 Pro Discovery seriju telefona

10504
10505
10506
10507
10508
10509