Greška

Došlo je do greške.

Huawei Watch Fit stiže sa velikim ekranom i sposobnom baterijom

31.08.2020 16:46 | 0 Mobile
Huawei Watch Fit stiže sa velikim ekranom i sposobnom baterijom


Huawei je predstavio svoj najnoviji pametni sat - Huawei Watch Fit - koji stiže sa velikim pravougaonim ekranom, dugim radnim vekom baterije i brojnim funkcijama.

Huawei Watch Fit ima 1.64-inčni AMOLED ekran, sa malo zakrivljenim ivicama sa svih strana. Sat je kreiran od plastike i ima jedan taster sa strane. Stiže u tri boje i sa četiri različita kaiša.

Watch Fit koristi Huaweijev Lite OS. Zvanična lista specifikacija ne nudi detalje o čipsetu, ali se sugeriše da pametni sat pokreće Kirin A1 čip.

fit2.jpg


Tu su sve funkcije koje se mogu očekivati od pametnog sata: prilagodljive pozadine, veliki broj modova za vežbanje i treniranje, ugrađeni GPS senzor, SpO2 merač, senzor za praćenje rada srca. Sat prati i navike tokom spavanja, menstrualne cikluse, nudi vežbe koje pomažu u smanjenju stresa, prikazuje obaveštenja sa telefona, kontroliše muziku i drugo.

Huawei obećava 10 dana uobičajenog korišćenja i sedam dana naprednog korišćenja sa jednim punjenjem baterije. Konstantna upotreba GPS-a će bateriju isprazniti za 12 sati.

Huawei Watch Fit je dostupan u Graphite Black, Sakura Pink i Mint Green varijantama, a cena će biti poznata od 3. septembra.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

GoPro Hero 9 Black kamera bi mogla dobiti prednji ekran u boji, za vlogere

MediaTek traži dozvolu da prodaje čipove Huaweiju

10104
10105
10106
10107
10108
10109