Greška

Došlo je do greške.

Huawei Vision TV stiže u tri varijante, sa naprednim AI modom

19.09.2019 19:40 | 0 Multimedija
Huawei Vision TV stiže u tri varijante, sa naprednim AI modom


Huawei je tokom Mate 30 događaja najavio i svoj 4K televizor, pod nazivom Huawei Vision TV. Televizor koristi kompanijin Harmony OS softver (poput Honor Vision i Vision Pro modela koji su objavljeni ranije).

Huawei Vision TV će biti dostupan u veličinama od 55, 65 i 75 inča, a karakteriše ga 4K Quantum Dot ekran, osvežavanje do 120Hz, tanki metalni okviri, kao i pop-up kamera za video konferencijske razgovore. Harmony OS je sposoban da služi kao hub za pametne kućne uređaje, koji podržavaju HiLink platformu.

Huawei je takođe istakao AI mogućnosti televizora, a uređaj je okarakterisao kao "pametni zvučnik sa velikim ekranom". TV podržava glasovne komande i ima mogućnosti prepoznavanja lica i opcije praćenja pokreta. Ugrađen je i AI mod koji pomaže u zaštiti očiju dece (verovatno pomoću filtriranja plavog svetla). Vision omogućava i "one-hop projekciju" sa Huawei telefona. Daljinski upravljač TV-a ima touchpad i puni se preko USB-C porta.

 

Pogledajte još: Predstavljen Honor Vision televizor, sa HarmonyOS-om


Huawei nije objavio informacije o ceni ni dostupnosti Vision TV-a, mada su i Honor Vision modeli objavljeni samo za tržište Kine, tako da ne bi bilo iznenađenje ukoliko se Huawei Vision TV ne pojavi u Evropi.

Izvor: TechRadar

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Istine i zablude - iPhone 11, deo drugi (video)

Huawei predstavio revolucionarnu Huawei Mate 30 seriju

10304
10305
10306
10307
10308
10309