Greška

Došlo je do greške.

Huawei uvodi tehničku podršku za svoje korisnike

16.06.2017 15:11 | 2 Biznis IT
Huawei uvodi tehničku podršku za svoje korisnike

Saopštenje za javnost
 
Kompanija Huawei će počevši od 16. juna 2017. godine tokom narednih mesec dana pružati brzu tehničku podršku za sve vlasnike, kao i buduće kupce Huawei i Honor pametnih telefona. Usluga tehničke podrške podrazumeva besplatne konsultacije, ažuriranje softvera i otklanjanje potencijalnih softverskih kvarova.  Ovlašćeni servis za ovu vrstu usluge je Mobis Electronic Servisni Centar, a usluga će se obavljati svakog petka i subote u Huawei Experience radnji u Ušće Shopping centru.
 
Kompanija Huawei je predana pružanju najvišeg nivoa korisničke podrške. Svakog petka i subote od 17h do 21h korisnici će imati mogućnost da u prostorijama Huawei Experience radnje dobiju besplatnu stručnu podršku za svoje uređaje. Sve što treba da urade je da ponesu svoj Huawei ili Honor pametni telefon i posete prodavnicu na drugom spratu Ušće Shopping centra, a stručni tim u potpunosti će se posvetiti dijagnostici njihovih uređaja i razmeni saveta kako bi na najbolji način mogli da iskoriste pun potencijal svog android saputnika.

Svi kupci koji nisu u mogućnosti da posete Huawei Experience radnju u navedenim terminima,  mogu se obratiti korisničkoj službi kompanije Huawei besplatnim pozivom na broj 0800/088-880.
 
Huawei Experience Store
Huawei Experience Store je prva specijalizovana radnja za Huawei I Honor mobilne uređaje I originalnu opremu. U moderno opremljenom prostoru, na drugom spratu Ušće Shopping Centra svi zainteresovani mogu da isprobaju i pogledaju najnovije Huawei I Honor smart telefone, tablete, pametne satove, pametne narukvice I dodatni pribor (baterije, maske, preklopne maske, slušalice, nosači, držači za slikanje). Na ovaj način, Huawei, koji je postao svetski prepoznatljiv brend, a u Srbiji posluje od 2005. godine, želi da svoje proizvode učini dostupnijim I da ih približi kupcima u ovom delu sveta.
 
Za više informacija posetite:
web stranicu: http://consumer.huawei.com
Facebook: http://consumer.huawei.com
Instagram: https://www.instagram.com/huaweiprodavnica

Izvor: Huawei

liman Član postova: 349
E tako se probija na tržište,bravo.Nadam se da će taj servis biti od koristi a ne čisto reda radi.

Forza Motorsport 7 PC sistemski zahtevi

Microsoft objavio globalnu dostupnost za Surface Laptop i Surface Pro

10604
10605
10606
10607
10608
10609