Greška

Došlo je do greške.

Huawei uskoro kreće sa beta testiranjem Marshmallow ažuriranja za P8 Lite telefon u Evropi

20.01.2016 18:53 | 5 Mobile
Huawei uskoro kreće sa beta testiranjem Marshmallow ažuriranja za P8 Lite telefon u Evropi

Huawei će uskoro početi sa testiranjem Android 6.0 ažuriranja za svoj P8 Lite smartfon na teritoriji Evrope. Na svojoj Facebook stranici, odeljenje kineske kompanije u Rumuniji je objavilo da traži 100 beta testera za testiranje ovog apdejta. Međutim, samo oni sa otključanim modelima telefona će moći da učestvuju u ovom testiranju, jer kompanija jasno ističe da P8 Lite uređaji sa kastomizovanim softverom operatera nisu dobrodošli.

Iako nema informacija o tome kada se zvanično može očekivati implementacija Marshmallow ažuriranja, Huawei Poljska odeljenje je otkrilo da je stopiralo rad na Android 5.1.1 ažuriranju i da su sva sredstva usmerena ka Android 6.0 Marshmallow ažuriranju, koje se očekuje u toku ovog tromesečja.

Izvor: GSMArena

Sve informacije u vezi sa kompanijom Huawei, možete pogledati na Huawei stranici, na Benchmark sajtu

Batak Član postova: 3928
Citiram korisnika: Air-maxZato se isplati kupiti Nexus. Ja imam Marshmallow vec mesecima, a ovi tek sada pocinju beta testiranje. Smesno.
I sta si dobio toliko bitno? Meni na N7 2013 bolje radi 5.1.1
bombaš Član postova: 2011
Citiram korisnika: Air-maxZato se isplati kupiti Nexus. Ja imam Marshmallow vec mesecima, a ovi tek sada pocinju beta testiranje. Smesno.
Auu...moj Mate7 jos nema to?!Vidim ja nesto mi krći mob.,poruke sporo idu,net isto...idem sad' da ga udarim o' beton! Pa da dobijem nov....
[SAJ]ber Kurajber Član postova: 14038
Svaka im cast. Huawei u poslednje vreme pravi pozitivne korake za korisnike u smislu novog sw-a i to mi se jako svidja. Zato i napreduju toliko i pocinje da prave sve vecu zaradu za razliku od Samsunga kome ce prodaja opadati bes zbog nebrige prema korisnicima. Huawei je sada toliko kvalitetan proizvodjac da se uopste ne bih razmisljao da uzmem neki od njihovih modela. Uzecu ih u razmatranje.
acidburn88 Član postova: 222
Pocinju za telefon koji nije ni bio planiran da dobije 6.0. S obzirom kom segmentu telefon pripada dobro da ce uopste dobiti nadogradnju.
Air-max Član postova: 1346
Zato se isplati kupiti Nexus. Ja imam Marshmallow vec mesecima, a ovi tek sada pocinju beta testiranje. Smesno.

Metal Gear Online za PC izašao iz bete i zvanično je lansiran

Sony RX1R II fotoaparat na tržištu od 19. februara

10104
10105
10106
10107
10108
10109