Huawei sprema dva nova MateBooka visoke klase

Huawei je ove godine predstavio prve MateBook 2 u 1 tablet / laptop hibride, ali izgleda da se kineska kompanija neće tu zaustaviti.

Huawei je ove godine predstavio prve MateBook 2 u 1 tablet / laptop hibride, ali izgleda da se kineska kompanija neće tu zaustaviti. Prema novom izveštaju iz Kine, MateBook kakvog znamo je samo početak nove serije uređaja. Huawei će navodno predstaviti dva dodatna MateBook uređaja visoke klase krajem prvog tromesečja sledeće godine, a pretpostavlja se da će se to desiti u martu.
Za razliku od originalnog MateBooka, dva predstojeća uređaja će koristiti Intel Core i seriju procesora, koji su mnogo moćniji od Core M čipova koji se trenutno nalaze u tabletu. U pogledu veličine, oni neće biti naslednici originalnog MateBook hibrida, jer dok je on imao ekran od 12 inča, a predstojeći modeli će biti veći. Jedan uređaj će imati 13,3-inčni displej, dok će drugi imati displej od 15,6 inča kreirajući tako tročlanu MateBook liniju tablet/laptop uređaja.
Uporedni test: Huawei MateBook, M3 vs M5 (video)
Izvor: digitimes
Sve informacije vezane za Huawei, možete pogledati na Huawei stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi