Huawei Road Show tradicionalno posetio srpsku prestonicu

Predstavljena rešenja pomoći će operaterima prilikom digitalne transformacije sa tradicionalnih CT načina poslovanja na pružanje celokupnog niza potrebnih IKT usluga u Cloud eri.

Saopštenje za javnostHuawei, vodeća globalna IKT kompanija, tradicionalno je u Beogradu na platou ispred hotela Holiday Inn pod sloganom Open ROADS to a Better Connected World predstavila poslednje tehnološke inovacije na točkovima. Ovogodišnji fokus usmeren je na unapređenje poslovanja operatera kroz podizanje efikasnosti postojećih mreža, povećanje prihoda zahvaljujući inovativnim Cloud servisima, 4K video kao i na dolazeću 5G mobilnu tehnologiju.
huawei2_62.jpgPredstavljena rešenja pomoći će operaterima prilikom digitalne transformacije sa tradicionalnih CT načina poslovanja na pružanje celokupnog niza potrebnih IKT usluga u Cloud eri.U okviru ovogodišnjeg Road Show-a kompanija je predstavila i rešenja za vertikalne industrije kao i potencijal razvoja Nacionalne širokopojasne mreže (NBN) čija izgradnja može doprineti sveukupnom porastu produktivnosti, rastu broja zaposlenih i GDP-a za 2-3%.
huawei3_19.jpgOsim inovacija u poslovnom segmentu posetioci mogu da vide i testiraju najnovije premium modele pametnih telefona Huawei P10 i P10+.Ove godine Huawei Demo Truck posetiće čak 22 zemalje u Centralno-Istočnoj Evropi i Nordijskim zemljama, a u Srbiji je prisutan 11. i 12. septembra.Izvor: Huawei

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi