Huawei registrovao sklopive Mate F, Mate Flex, Mate Flexi i Mate Fold

Huawei je prijavio imena četiri brenda preklopnih smart telefona. Ovo su imena: Huawei Mate F, Mate Flex, Mate Flexi i Mate Fold

 
Huawei je prijavio brendove svojih sklopivih telefona 21. novembra 2018. godine u EUIPO (Kancelarija Evropske unije za intelektualnu svojinu). Aplikaciju je direktno upisala VIPO u Global Brand Database.
Prijavljeno je četiri imena: Huawei Mate F, Mate Flex, Mate Flexi i Mate Fold
Registraciju je obavio posrednik u Minhenu, Nemačka. Isti posrednik koji je prošle nedelje prijavio i seriju modela Honor pametnih telefona. Izgleda da su imena Huawei modela registrovana istog dana i iz istog grada kao i LG sklopivi uređaji (LG Flex, LG Foldi i LG Duplex). Da, i LG sprema sklopive telefone.
Aplikacije za Huawei Mate F, Mate Flex, Mate Flexi i Mate Fold su sve četiri kategorizovane kao ‘Klasa 9’, uključujući i pametne telefone. Kolege iz Android Headlines-a takođe su pronašle zaštitne znakove istovremeno kad i LetsGoDigital.
 
Pogledajte još: Huawei Mate 20 ima najefikasniju bateriju od svih flaship telefona u 2018!
 
Moguće je da je ime “Huavei Mate F” zabeleženo samo kao naziv serije. Međutim, u ovom trenutku ostaje na nivou spekulacija da li će prvi folding telefon od kineskog proizvođača biti nazvan Huawei Mate Flex, Mate Flexi ili Mate Fold.
U svakom slučaju, sada možete pretpostaviti da će Huawei sklopivi pametni telefon biti pozicioniran unutar serije Mate serije. Stoga je moguće da će uređaj imati sličnosti sa Mate 20 X uređajem koji je predstavljen prošlog meseca. Ovaj smart telefon ima 7,2-inčni Full HD OLED ekran i bateriju od 5000 mAh.
 
huaweizatitioimenasklopivihtelefonaMateFserije.jpg
 
Prošle nedelje je objavljeno da će Huawei svoj prvi preklopni smartphone verovatno predstaviti krajem februara naredne godine na MWC 2019 sajmu. Pravo lansiranje će uslediti u junu 2019.
Prema najnovijim glasinama, preklopni Huawei pametni telefon će imati veći ekran od Samsunga. Priča se o 8-inčnom fleksibilnom displeju, kada je uređaj potpuno razvijen. Kada je uređaj sklopljen, ekran je dijagonale 5 inča.
Izvor: LetsGoDigital   
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi