Greška

Došlo je do greške.

Huawei razvija P Smart X, koji bi mogao biti novi gejming telefon

15.02.2019 21:18 | 0 Mobile
Huawei razvija P Smart X, koji bi mogao biti novi gejming telefon


Izgleda da Huawei razvija novi pametni telefon u okviru P Smart brenda, jer je proizvođač ranije ove nedelje podneo zahtev za zaštitu naziva za "P Smart X" kod EUIPO organizacije.

Prijava je podnesena u Velikoj Britaniji i ukazuje na to da je uređaj najverovatnije namenjen Evropi ili Velikoj Britaniji. Prijava ne sadrži informacije o samom uređaju, ali potvrđuje da je naziv u potpunosti vezan za pametne telefone i nikakve druge kategorije potrošačke elektronike.

Huawei P Smart (2019) je skoro predstavljen, a, nijedna P Smart varijanta koja je do sada predstavljena ne nosi oznaku "X" u svom nazivu. Huawei P Smart X, uočen danas u EUIPO bazi podataka, je verovatno novi uređaj, možda i dodatna verzija modela koji je lansiran krajem prošle godine, ili čak potpuno druga varijanta istog uređaja sa nekim ključnim izmenama.


Pogledajte još: Huawei P Smart 2019 (Video)


P Smart X će verovatno biti objavljen širom Evrope ili bar u delu evropskih zemalja, postoji šansa da će misteriozni uređaj biti predstavljen na Mobile World Congressu u Barseloni kasnije ovog meseca. Tada ćemo saznati sve detalje o n ovom telefonu, za koji se sugeriše da bi mogao biti novi gejming telefon na tržištu.

Izvor: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy Tab S5e je AMOLED tablet, Tab A 10.1 ima LCD

Samsung Galaxy Note8 počeo da dobija Android 9.0 Pie uz One UI

10104
10105
10106
10107
10108
10109