Huawei razvija P Smart X, koji bi mogao biti novi gejming telefon

Izgleda da Huawei razvija novi pametni telefon u okviru P Smart brenda

Izgleda da Huawei razvija novi pametni telefon u okviru P Smart brenda, jer je proizvođač ranije ove nedelje podneo zahtev za zaštitu naziva za “P Smart X” kod EUIPO organizacije.
Prijava je podnesena u Velikoj Britaniji i ukazuje na to da je uređaj najverovatnije namenjen Evropi ili Velikoj Britaniji. Prijava ne sadrži informacije o samom uređaju, ali potvrđuje da je naziv u potpunosti vezan za pametne telefone i nikakve druge kategorije potrošačke elektronike.Huawei P Smart (2019) je skoro predstavljen, a, nijedna P Smart varijanta koja je do sada predstavljena ne nosi oznaku “X” u svom nazivu. Huawei P Smart X, uočen danas u EUIPO bazi podataka, je verovatno novi uređaj, možda i dodatna verzija modela koji je lansiran krajem prošle godine, ili čak potpuno druga varijanta istog uređaja sa nekim ključnim izmenama.
Pogledajte još: Huawei P Smart 2019 (Video)
P Smart X će verovatno biti objavljen širom Evrope ili bar u delu evropskih zemalja, postoji šansa da će misteriozni uređaj biti predstavljen na Mobile World Congressu u Barseloni kasnije ovog meseca. Tada ćemo saznati sve detalje o n ovom telefonu, za koji se sugeriše da bi mogao biti novi gejming telefon na tržištu.Izvor: LetsGoDigital
 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi