Huawei predstavio sopstvene Face ID i animoji tehnologije

Huawei je nedavno prikazao i tehnologije na kojima radi za buduće proizvode.

Pored predstavljanja Honor V10 telefona, Huawei je nedavno prikazao i tehnologije na kojima radi za buduće proizvode. A ne treba posebno istaći da se radi o tehnologijama koje su inspirisane onim što donosi iPhone X.Huawei radi na sopstvenom 3D svetlosnom senzoru s prednje strane. Senzor će kreirati detaljan model korisnikovog lica, sa 300.000 tačaka za samo 10 sekundi. Kada se koristi za otključavanje, sistem će se pokrenuti za 0,4 sekunde (senzor otiska prsta se učitava za 0,2 sekunde). Ovaj 3D senzor će se koristiti za otključavanje telefona i transakcije novca.
huaei2.jpgHuawei je predstavio i sopstvenu animoji tehnologiju. Kompanija tvrdi da je u prednosti na Apple-om jer njen sistem nudi detaljnije praćenje – može čak da prati i korisnikov jezik tako da animirani likovi izgledaju šašavo ukoliko korisnik to poželi.Tehnologija nije integrisana u najnoviji Honor V10, nitu u bilo koji drugi Huawei uređaj. Moguće je da će biti spremna za P11 model, ali kineska kompanija nije dala nikakav okvirni period objave.Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi