Greška

Došlo je do greške.

Huawei predstavio nove uređaje u Beogradu (video)

12.09.2020 16:46 | 2 Mobile
Huawei predstavio nove uređaje u Beogradu (video)


Benchmark ekipa je prisustvovala prezentaciji kompanije Huaweiu u Beogradu, tokom koje su predstavljeni novi proizvodi. Video prilog sa ovog događaja možete pogledati na Benchmark YouTube kanalu.


Huawei je zvanično predstavio niz novih uređaja: laptopove Matebook X Pro i Matebook 14, pametne satove GT2 Pro i Watch Fit, kao i slušalice Freebuds Pro i Freelace Pro. Na događaju u Beogradu imali smo priliku da ove uređaje uživo vidimo.

Izvor: Benchmark

 


Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

 

 

 

 

 

Nebojša Berak Neregistrovan korisnik
Dragi moji, iako sam bio zestoki zagovornik Huawei telefona, moram da kazem da Huawei kod mene vise nikad iz samo jednog razloga, katastrofalno los prijem signala. U istom prostoru Samsung telefoni rade savrseno a Huawei ne rade, veza katastrofalna, sagovirnici cuju isprekidano. I nemate kome da se zalite. E pa evo da ovde napisem mozda neko i procita. Obozavam NR KINU, obozavam sve kod njih, ali kod Huawi telefona je dara prevrsila meru. Prijatelji sa drugim telefonima nemaju problem, telefoni su P20 Pro i slicni visoke kategorije pa zato sada i ne ramisljam da kupim P40 nego Samsung iskljucivo, anjihova briga za korisnike je slaba ocigledno.

Huawei Petal Search postaje dostojan rival Google-u

Huawei patentirao telefon sa neobičnom postavkom kamera

10104
10105
10106
10107
10108
10109