Greška

Došlo je do greške.

Huawei potvrdio Nova 8 seriju za 23. decembar, kao što je i najavljivano

14.12.2020 09:14 | 0 Mobile
Huawei potvrdio Nova 8 seriju za 23. decembar, kao što je i najavljivano


Ranije glasine su sugerisale da će Huawei predstaviti svoju Nova 8 seriju telefona tokom decmbra, a kompanija je sada potvrdila da će linija iz srednjeg segmenta biti objavljena 23. decembra.

Huawei je na Weibo stranicama objavio i tizer fotografiju, koja ukazuje na ovalni oblika kamera modula na poleđini telefona.

Nova 8 familija je, tehnički, ranije ove godine već dobila prvog člana - u pitanju je Huawei Nova 8 SE koji je predstavljen sa dva različita MediaTek čipseta. Ovoga puta, očekuju se standardni Nova 8 i Nova 8 Pro model. Takođe, jedan dojavljivač sugeriše da ćemo videti i Enjoy 20 SE model istog datuma.

 

Pogledajte još: Novi Huawei MatePad od 12.9 inča stiže sa 120Hz OLED ekranom


Sugeriše se da će sva tri pomenuta telefona koristiti Kirin čipsetove, uprkos tome što Huawei nije u mogućnosti da ih više proizvodi, a sve kao posledica sankcija administracije SAD.

Očekuje se da će ovalni sistem kamera imati pet otvora, sa jednim velikim senzorom i četiri manja. Huawei Nova 8 serija se retko kada pojavljuje van Kine, ali najveći broj tehnologija koje Huawei koristi na Nova telefonima uglavnom završi i na drugim kompanijinim modelima.

Izvor: MySmartPrice

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Synology predstavlja novi DSM 7.0 operativni sistem za NAS uređaje

Oppo ima novi koncept telefon koji se trostruko savija

10104
10105
10106
10107
10108
10109